Nagehan Alçı'nın Ukrayna askeri üniformalı fotoğrafını paylaşmasına Cüneyt Özdemir'den tepki

Habertürk yazarı Nagehan Alçı'nın Kiev'de Ukrayna askeri üniforması giydiği fotoğrafını paylaşmasına Cüneyt Özdemir'den tepki geldi. Daha önce Irak'ta ABD askeri konvoyu ile boy gösteren ve "iliştirilmiş gazetecilik" örneklerinden birini sergileyen Özdemir, Alçı'nın söz konusu fotoğrafı paylaşmasının yanlış olduğunu söyledi.

Cüneyt Özdemir, YouTube kanalındaki son canlı yayınında Alçı'nın Ukrayna'da bulunmaya devam etmesinin gazetecilik açısından önemli olduğunu ancak üniformalı fotoğrafını paylaşmasının yanlış olduğunu söyledi. Nagehan Alçı'nın fotoğrafı kendisinin yayınlamasına şaşırdığının altını çizen Özdemir, Irak savaşına gittiği dönemde yaşadıklarını anlattı. Savaşı takip ettiği günlerde kendisini gazeteci olarak gösteren kıyafetleri üzerinden çıkarmadığını söyledi. Özdemir, Alçı'nın bu hareketi ile bölgedeki tüm gazetecileri de tehlikeye attığını sözlerine ekledi.

Nagehan Alçı'nın Ukrayna askeri üniformalı fotoğrafını paylaşmasına Cüneyt Özdemir'den tepki

İLİŞTİRİLMİŞ GAZETECİLİK TARTIŞMALARI YENİDEN BAŞLADI

Nagehan Alçı'nın Ukrayna askeri üniforması ile çekilen fotoğrafını paylaşması "İliştirilmiş gazetecilik" tartışmalarını yeniden başlattı. Cüneyt Özdemir'in 2003'te başlayan Irak savaşını takip ettiği günlerde ABD askeri konvoylarında boy göstermesi de iliştirilmiş gazeteciliğin bir başka örneği olmuştu.

Nagehan Alçı'nın Ukrayna askeri üniformalı fotoğrafını paylaşmasına Cüneyt Özdemir'den tepki - Resim : 2

Nagehan Alçı'nın Ukrayna askeri üniformalı fotoğrafını paylaşmasına Cüneyt Özdemir'den tepki ile ilgili etiketler Nagehan Alçı Ukrayna Cüneyt Özdemir askeri üniforma iliştirilmiş gazetecilik
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.