Nagehan Alçı tartışmalı anket üzerinden Erdoğan'ı hedefe koydu

Son dönemde yazıları ve televizyon programlarındaki yorumlarıyla sürekli Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında negatif algı oluşturma çabaları dikkat çeken Habertürk yazarı Nagehan Alçı, yine benzer bir yaklaşımda bulundu. Alçı, bu kez de MetroPOLL araştırmanın son anketi üzerinden bu algı çabasını sürdürdü.

Yaptığı yorumlarla ve köşe yazılarıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın milletle kurduğu bağı zayıflatmaya çalıştığı gözlenen Habertürk yazarı Nagehan Alçı, negatif algı oluşturma çabalarını sürdürüyor.

Alçı, son yazısında hiç kimsenin artık ciddiye almadığı Özer Sancar'ın şirketi MetroPOLL'ün anketi üzerinden benzer bir algı işine imza attı.

MetroPOLL'ü 'Dikkatle takip ettiğim bir anket şirketi' olarak tanımlayan Alçı, "Aralık 2019’da ‘Erdoğan’a kesinlikle oy vermem’ diyenlerin oranı yüzde 35.3 iken şimdi bu rakam yüzde 46.5’a çıkmış" dedi.

METROPOLL'Ü ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ

MetroPOLL'ün raporlarını 'objektif ve tarafsız' bulduğunu ifade eden Alçı, "Türkiye’de siyasi kutuplaşma giderek yapısal olarak derinleşiyor" diye yazdı.

ALÇI'NIN YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Nagehan Alçı tartışmalı anket üzerinden Erdoğan'ı hedefe koydu ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Habertürk Nagehan Alçı Anket metropoll
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.