Nagehan Alçı: Kan akabilir, yalvarıyorum!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve muhalefetin "trenine binen" Habertürk Gazetesi yazarı Nagehan Alçı'dan peş peşe garip açıklamalar geldi... Kılıçdaroğlu 2023 öncesi, "Cumhurbaşkanı Erdoğan kaynaklı siyasi cinayetler" işlenebileceğini öne sürerken, Nagehan Alçı ise "kan akacak" yorumunda bulundu. Bu açıklamaların zamanlaması ve taşıdığı mesajlar ise kafalarda soru işaretleri yarattı...

2023 yılında yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde birbiri ardında garip açıklamalar yapılmaya başlandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün bir grup gazeteciye, Türk siyasetinde ilk kez rastlandığı üzere, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iktidarını korumak için "siyasi cinayetler işleyebileceğini" söylemesi büyük tepki topladı.

Bu skandal sözlerin yankıları devam ederken, son dönemde muhalefet cephesine göz kırpan yazılar kaleme alan Habertürk yazarı Nagehen Alçı katıldığı bir televizyon programında eş zamanlı olarak Kılıçdaroğlu'nun sözlerini anımsatan mesajlar verdi.

Haber Global ekranlarında yayınlanan "Buket Aydın ile Tarafını Seç" programına katılan Nagehan Alçı, haziran 2023 seçimlerinin "kazan-kaybet seçiminden" farklı bir anlam taşıyacağını dile getirdi.

Seçim sonuçlarının her halükarda "kaybet-kaybet" sonucu doğuracağını öne süren Alçı, Kılıçdaroğlu'nun "siyasi cinayet" mesajına destek veren şu açıklamalarda bulundu;

"Kim kazanırsa kazansın, bu seçimler, böyle bir kutuplaşma, bu kadar büyük bir tansiyonla, ve devletin bu kadar net güçlü, çekirdek bir şekilde mevcut durumda bir arada durmasıyla muhakkak kaybet-kaybet seçimidir. Hem kazanan için kaybet, hem kaybeden için kaybet. Kan akabilir, tansiyon çok yükselir, sokaklardaki gerilimi kontrol edemezsiniz. Yani bunun sorumlusu hepimiz oluruz. O yüzden ben hem muhalefet hem iktidara muhakkak bir orta yol bulup bir an önce, seçimlerden önce değişikliğe gitmek için uzlaşı zemini yaratmaları çağrısında bulunuyorum, bunun için hatta yalvarıyorum."

Nagehan Alçı: Kan akabilir, yalvarıyorum! ile ilgili etiketler Nagehan Alçı seçim Habertürk Yazarı Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.