NADİR SALİFOV CİNAYETİNİN PERDE ARKASI!

SuperHaber, yakın koruması Khayn Zeyralov tarafından öldürülen mafya lideri Nadir Salifov cinayetinin izini sürüyor. SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel’in elde ettiği özel bilgilere göre, Zeyralov'un Salifov'ı "Biliyorsun değil mi abi, ben seni çok seviyorum!" diyerek başından vurduğu esnada dışarda havai fişekler atıldığı belirlendi. İşte kanlı mafya hesaplaşmasının tüm ayrıntıları...

Türkiye, Rusya ve Azerbaycan başta olmak üzere 15 ayrı ülkede etkin olan mafya lideri Nadir Salifov’un öldürülmesi konuşuluyor. Antalya’nın Serik ilçesi’nde bulunan bir otelde çok güvendiği yakın koruması Khayn Zeyralov tarafından 3 kurşunla başından vurularak öldürülen Nadir Salifov ile ilgili bilinmeyenleri SuperHaber açıklıyor.

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel’in elde ettiği özel bilgilere göre, yakın koruma Khayn Zeyralov, otelde bir arkadaşı ile tavla oynayan Nadir Salifov’a arkadan yaklaşarak, ”Biliyorsun değil mi abi, ben seni çok seviyorum!” diyerek, başının arkasından ateş ederek öldürmüş.

SİLAH SESİ DUYULMASIN DİYE DIŞARIDA HAVAİ FİŞEKLER ATILMIŞ!

SuperHaber’in elde ettiği diğer özel bilgilere göre, evladı gibi gördüğü, çok güvendiği ve yanından gece gündüz ayırmadığı yakın koruması tarafından öldürülen Salifov’un, vurulduğu sırada otelin dışında havai fişekler atıldığı belirlendi. Polis tarafından olay anında atılan havai fişeklerin kimler tarafından atıldığının araştırıldığı söylendi. Nadir Salifov’un ailesi ise, havai fişeklerin cinayet anında silah sesinin duyulmaması için cinayeti organize eden kişiler tarafından yapıldığı görüşünde olduklarını bildirdi.

NADİR SALİFOV NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ?

İddialara göre, Rusya dahil olmak üzere Kafkasya ile Balkanlar’da sözü geçen Nadir Salifov’un öldürülmesinin birkaç nedeni bulunuyor. Bunlardan birincisi, Rusya’da sebze ve meyve halinde bulunan Ermeni mafyasını bitirmiş olması. Lotu Quli (Guli) lakaplı Nadir Salifov, Rusya'da meyve sebze ithalat pazarını elinde tutuyordu ve yılda 600 milyar dolar geliri vardı. Bu iddiaya göre Salifov, Ermeni mafyasını bitiren ve sebze meyve ambargosunu uygulatan kişi olarak çok sayıda düşman sahibi olmuştu. Bu nedenle, Ermeni mafyasının sunduğu yüksek para karşılığında öldürüldü. İkinci iddiaya göre ise, Gürcü mafya lideri Guram Chikladze, 2018 yılında Beşiktaş’ta öldürülen Nadir Rövşen Canıyev’in intikamını almak için, Lotu Quli'yi öldürttü. Canıyev'in de 2013 yılında “Ded Hasan” olarak bilinen Aslan Usoyan Yezidi asıllı Ermeni-Rus mafya örgüt liderini öldürttüğü iddia edilmişti. "Ded Hasan"ın bölücü terör örgütü PKK'ya Rus silahı sattığı öne sürülmüştü.

Son yılların organize ve kanlı mafya hesaplaşmasının tüm ayrıntıları SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

NADİR SALİFOV CİNAYETİNİN PERDE ARKASI! ile ilgili etiketler mevlüt yüksel Nadir Salifov

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.