Nadide Sultan, estetik yaptırmadığını iddia eden isimleri böyle tiye aldı

90'lı yılların yıldız şarkıcısı Nadide Sultan, sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile gündem oldu. Yayınladığı video ile estetik yaptırmadığını ve doğal olduğunu iddia eden isimlere göndermede bulunan Nadide Sultan'ın paylaşımı sosyal medyayı salladı.

Bir döneme şarkılarıyla damgasını vuran 90'lı yılların yıldız sanatçısı Nadide Sultan, paylaştığı bir video ile estetik yaptırmayıp doğal olduğunu iddia eden ünlü isimleri tiye aldı. Nadide Sultan, efekt ile yüzünü değiştirerek botokslu ve estetikli gibi göründü. Bu hallerine ise "Doğal estetikli Nadide Sultan" notunu düşerek paylaştı.

''GÜZELLİĞİM DOĞAL''

Kendisini vdeoya alan Nadide Sultan paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"Ben kayıtta mıyız anlayamıyorum çünkü bazen gözlerimi kırptığımda lensim kayıyor. Dudaklarımı da çok kapatamıyorum ama bu doğallığı yakalayamıyorlar. Herkes bu doğallığı yakalayamıyor. Saçlarım mesela doğal rengi buydu ben çocukken. Dudaklarımı hissetmiyorum. Biraz salya da akıtıyor ama olsun güzelliğim doğal."

 

Nadide Sultan, estetik yaptırmadığını iddia eden isimleri böyle tiye aldı ile ilgili etiketler estetik
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.