Naci Görür'den peş peşe gerçekleşen depremlerin ardından uyarı!

Prof. Dr. Naci Görür, son birkaç gündür üst üste meydana gelen Kahramanmaraş ve Adana illerindeki depremler hakkında dikkat çeken açıklamada bulundu. Savrun güzergahını işaret eden Görür, yöneticileri uyardı.

Kahramanmaraş’ta ve Adana’da meydana gelen 4 ve üzeri depremler bölge halkını tedirgin etti. Prof. Dr. Naci Görür meydana gelen depremlere ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Görür 24 saat içerisinde yaşanan depremlere ilişkin;

''DEPREMLER SAVRUN FAYI İLE İLGİLİ''

“Çok sayıda takipçim, son günlerde Göksun, Hacikodal, Kazandere, Topallar vb. bulunduğu bölgedeki depremler hakkında ısrarla sorular soruyorlar. Bu bölgede daha 24 saat geçmeden 4’ler mertebesinde 3 deprem oldu. Depremler Savrun Fayı ile ilgili. Tahminime göre, Adana Havzasına doğru deprem bu bölgeden itibaren ilerleyecek. Benzer bir gelişimi Gaziantep/ Pazarcık’ta da görmüştük. Özellikle yöneticilerimiz Savrun güzergâhında dikkatli olmalıdır. Sevgiyle” ifadelerine yer verdi.

Naci Görür'den peş peşe gerçekleşen depremlerin ardından uyarı! ile ilgili etiketler Naci Görür Kahramanmaraş Adana deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.