Naci Görür'den çağrı: Afet Bakanlığı vakit geçirmeden kurulmalı

Prof. Dr. Naci Görür, Karadeniz bölgesinde yaşanan sel ve heyelanlarla ilgili yaptığı açıklamada, acilen Afet Bakanlığı'nın kurulması gerektiğini söyledi.

Karadeniz bölgesi sağanak yağışlar sonrası heyelan ve sele teslim oldu. Yaşadığımız depremler sonrası pek çok kez uyarıda ve çağrıda bulunan Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür yine yetkililere seslendi.

"AFET BAKANLIĞI KURULMALIDIR"

Prof. Dr. Naci Görür, Karadeniz Bölgesi'nde yaşanan sel ve heyelan felaketleriyle ilgili yaptığı açıklamada Afet Bakanlığı kurulması yönünde çağrıda bulundu:

"Zonguldak dahil Karadeniz Bölgesinde sel ve heyelan büyük zarar veriyormuş. Bugünkü teknoloji ile deprem, heyelan ve su baskınlarına karşı etkin önlemler alınabilir. Çare AFET DİRENÇLİ KENTLERDİR (deprem, sel, heyelan, vb). Vakit geçirmeden bir AFET BAKANLIĞI kurulmalıdır. Liyakatlı kadrolarla kurulan, belli bir bütçesi olan, belirli plan ve hedefleri olan bu bakanlık ülkemizde insanlarımızın can güvenliğini sağlayacaktır. Sevgiyle"

Naci Görür'den çağrı: Afet Bakanlığı vakit geçirmeden kurulmalı ile ilgili etiketler Naci Görür Doğal afet
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.