Naci Görür: Marmara'nın güney kesimleri ciddi bir şekilde stres biriktiriyor

Prof. Dr. Naci Görür, pazar günü Gemlik Körfezi'nde meydana gelen depremin ardından dikkat çeken değerlendirmede bulundu. Görür, "Marmara'nın güney kesimleri ciddi bir şekilde stres biriktiriyor" dedi.

Geçtiğimiz pazar günü Gemlik Körfezi'nde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Prof. Dr. Naci Görür, depreme ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden değerlendirmede bulundu.

Görür, "Kapaklı/Armutlu-Yalova’da, Gemlik Körfezi’nde 4,1’lik deprem oldu. Bu deprem Gemlik Fayına bağlı olmalı. Gemlik Fayı KAF’ın güney kolunun bir parçası" dedi.

"MARMARA'NIN GÜNEY KESİMLERİ DE CİDDİ STRES BİRİKTİRİYOR"

Görür, beklenen Marmara Depremi'ne ilişkin, beklentini kuzey kolunda olduğunu vurgulayarak, "Ancak Marmara'nın güney kesimleri de ciddi bir şekilde stres biriktiriyor" ifadelerini kullandı.

Naci Görür: Marmara'nın güney kesimleri ciddi bir şekilde stres biriktiriyor ile ilgili etiketler deprem marmara depremi naci görür gemlik körfezi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.