Nacho Montreal: Mesut Özil'in sorunu herkesle sorunları olması

2013-19 yılları arasından Arsenal forması giyen ve 2019 yazından beri Real Sociedad'da top koşturan 36 yaşındaki sol bek Nacho Montreal, İngiliz futbol dergisi FourFourTwo'ya eski Arsenal'i anlattı. İspanyol futbolcu Mesut Özil hakkında, "Özil'in sorunu herkesle sorunları olması.Özil takımın en iyi oyuncularından biriydi, en çok para kazanan oyunculardan biriydi ama istenilen seviyede olmadığını gördüler" dedi.

Mesut Özil'in Arsenal'den takım arkadaşı Nacho Montreal, Özil'in Londra kulübünde herkesle sorun yaşadığını söyledi.

2013-19 yılları arasından Arsenal forması giyen ve 2019 yazından beri Real Sociedad'da top koşturan 36 yaşındaki sol bek, İngiliz futbol dergisi FourFourTwo'ya eski Arsenal'i anlattı.

Montreal'in röportajında Mesut Özil'le ilgili söyledikleri dikkat çekici...

"Mesut Özil'in sorunu herkesle sorunları olması. Arsene Wenger ile tartıştı ve son birkaç maçı oynayamadı. Sonra Unai Emery ona güvendi ve onu liderimiz yaptı. Bir özgüven aşıladı, Mesut o dönem birçok maçta oynadı. Ancak Emery, takımda Mesut'tan daha iyi durumda olan oyuncular olduğunu gördü. Özil takımın en iyi oyuncularından biriydi, en çok para kazanan oyunculardan biriydi ama istenilen seviyede olmadığını gördüler. Bir birey olarak insanlarla arası iyiydi. Ama sakatlıkları yüzünden bir sürü maç kaçırdı."

Mesut Özil 7.5 yıllık Arsenal kariyerinin ardında Ocak 2021'de "Yüzyılın transferi" olarak Fenerbahçe'ye imza atmış ancak geçtiğimiz günlerde Ozan Tufan ile birlikte kadro dışı bırakılmıştı.

Nacho Montreal: Mesut Özil'in sorunu herkesle sorunları olması

Nacho Montreal: Mesut Özil'in sorunu herkesle sorunları olması ile ilgili etiketler Arsenal Mesut Özil Nacho Montreal
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.