Naby Keita'nın koronavirüs testi pozitif çıktı

Aston Villa'dan 7 gol yiyen Liverpool bu kez de koronavirüsle sarsıldı. Premier League şampiyonunda Naby Keita'nın testi pozitif çıktı. Vaka sayısı 4'e yükselen Jürgen Klopp'un ekibi, hafta sonu oynayacağı Everton derbisi öncesi sıkıntılı günler geçiriyor.

Futboldaki koronavirüs pozitif haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Premier League şampiyonu Liverpool'un Gineli orta saha oyuncusu Naby Keita'nın koronavirüs testi pozitif çıktı. 25 yaşındaki futbolcuyla birlikte Liverpool'daki vaka sayısı 4'e çıktı!

İngiliz ekibinde daha önce de yeni transfer Thiago Alcantara, Senegalli yıldız Sadio Mane ve  Xherdan Shaqiri'nin koronavirüse yakalandıkları açıklanmıştı.

Milli arada karantinaya geçen Naby Keita, hafta sonu Premier League'de oynanacak Liverpool-Everton derbisini kaçırdı. Thiago'nun 10 günlük karantinadan sonra yaptırdığı test negatif çıkıncı takıma dönmüştü. Mane ve Shaqiri'nin tedavileri ise devam ediyor. 

İngiliz basını, takımı son maçında Aston Villa'dan 7 gol yiyen Alman teknik direktör Jürgen Klopp'un, oyuncularından sosyal mesafe kurallarına daha fazla dikkat etmelerini istediğini yazdı.

Naby Keita'nın koronavirüs testi pozitif çıktı ile ilgili etiketler Liverpool naby keita premier league
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.