Muzlu magnolia tarifi! Muzlu magnolia nasıl yapılır?

Muzlu magnolia tarifi! Muzlu magnolia nasıl yapılır? Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında yer alan Şef Elif Korkmazel’in muzlu magnolia tarifi aranan kelimelerden biri oldu.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında yer alan Şef Elif Korkmazel’in muzlu magnolia tarifi ve nasıl yapıldığı merak konusu haline geldi. Hem yapılışının kolaylığı hem de lezzetiyle son dönemlerin en favori tatlılarından biri haline gelen muzlu magnolinayı çok çeşitli meyvelerle yaparak lezzetlendirebilirsiniz.

MUZLU MAGNOLİA NASIL YAPILIR?

Krema ve muz dışındaki malzemeleri derin bir tencerede iyice çırparak pişirin. Muhallebi kıvamı alınca soğuması için bir kenara alın. Soğuyan muhallebinizin içine kremayı ekleyip pürüzsüz olana kadar çırpmaya devam edin.

Yulaflı bisküvileri un haline gelene kadar robotta çekin. Bu undan 2 kaşık alıp kupun ya da servis kasesinin dibine yerleştirin. Etrafına dilimlediğiniz muzları yerleştirin. Kremasından bir kepçe kadar koyup üzerine tekrar 2 kaşık bisküvi serpin. Kremadan 1 kaşık daha koyun. En üstünü muz dilimleriyle süsleyin ve servis yapın.

MUZLU MAGNOLİA TARİFİ

2 paket yulaflı bisküvi
Büyüklüğüne göre 1-2 adet muz
1 litre süt
1 su bardağı toz şeker
2 yemek kaşığı un
1 paket vanilya
1 fincan mısır nişastası
200 mililitre krema
2 yumurtanın sarısı

Muzlu magnolia tarifi! Muzlu magnolia nasıl yapılır? ile ilgili etiketler Muzlu magnolia Muzlu magnolia tarifi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.