Müzisyen Veys Çolak'a elektrikli scooter çarptı! Olaya sosyal medyadan isyan etti

Birçok grubun vokalistliğini yapan ve son olarak Peyk grubu ile yollarını ayırarak kariyerine tek başına devam eden müzisyen Veys Çolak'a kaldırımda yürüdüğü esnada elektrikli scooter çarptı. Talihsiz kaza sonrası Twitter'dan bir paylaşımda bulunan Çolak, duruma isyan etti.

38 yaşındaki sanatçı Veys Çolak, başına gelen talihsiz kazayı sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Kaldırımda yürürken elektrikli scooterın çarptığını söyleyen Çolak duruma isyan etti: ''Az önce kaldırımda martı scooterla biri çarptı. Tek hamlede el, kol, bacak ne varsa dağıldım. Hastanedir röntgendir, s.. süreceğiniz aleti.''

Müzisyen Veys Çolak'a elektrikli scooter çarptı! Olaya sosyal medyadan isyan etti


Yaşadığı talihsiz kaza sonrası ünlü müzisyene çok sayıda sosyal medya takipçisi tarafından 'geçmiş olsun' mesajları yağdı.


Müzisyen Veys Çolak'a elektrikli scooter çarptı! Sosyal medyadan isyan etti

Gelen çok sayıda geçmiş olsun mesajının ardından ünlü müzisyen Instagram hesabından paylaştığı bir video ile sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Çolak şu ifadeleri kullandı: ''Geçmiş olsun mesajları için teşekkür ederim dostlar. Herhangi bir kırık yok, şanslıyım galiba. Haberi komik olduğu için paylaştım. Doktor 'birkaç hafta çalmazsan iyi olur' dedi.''


VEYS ÇOLAK KİMDİR?

Fotoğrafçı, yönetmen ve gitarist Veys Çolak 1983 yılında Malatya’da dünyaya geldi. Çolak 17 yaşına kadar memleketi Malatya’da yaşamını sürdürdü. Eğitim hayatına Malatya'da başlayan Çolak müzik alanına yöneldi. Bir süre Malatya’da radyo programcılığı yaptı. Müzik kariyerine çok küşük yaşlarda org çalarak başladı. 16 yaşında bağlama ve gitar çalmaya başladı. Kısa bir süre sonra bu çalışmalarını profesyonel hale dönüştürmeyi başardı.

Veys Çolak Deli Gönül klibini Berlin, Prag, Tokyo ve İstanbul’da çekmiştir. Aynı zamanda Fatih Erdemci ve son olarak da Melek Mosso ile birlikte çalışmalarını sürdürmektedir. Pek çok farklı eseri kendince yorumlayan sanatçını albüm hazırlığı içinde olduğu belirtilmiştir. Veys Çolak “Peyk, Keşmeşeker, Su Soley Band, Funk Alaturka ve daha pek çok grubun gitaristliğini yaptı.

Müzisyen Veys Çolak'a elektrikli scooter çarptı! Olaya sosyal medyadan isyan etti ile ilgili etiketler Peyk elektrikli scooter martı Veys Çolak
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.