Müzisyen Naomi Judd'dan acı haber gelmişti... Ölüm nedeni ortaya çıktı

Country müziğin önemli gruplarından The Judds'un üyesi Naomi Judd, 76 yaşında yaşamını yitirdi. Gerçek adı Diana Ellen Judd olan Naomi Judd’un uzun süreli zihinsel bir rahatsızlık sonucu intihar ettiği belirtildi.

The Judds grubundan Naomi Judd hayata veda etti. Ünlü müzisyenin ailesi tarafından yapılan ilk açıklamada Naomi’nin zihinsel bir hastalık sonucu öldüğü belirtildi. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı. Judd’un uzun süreli zihinsel bir rahatsızlık sonucu intihar ettiği öğrenildi. İntihar iddiası, aileye yakın birkaç kaynak tarafından teyit edildi.


KIZLARI ÖDÜLÜNÜ GÖZYAŞLARI İÇİNDE ALDI

Naomi, The Judds’un “Country Music Hall of Fame”e dahil edileceği törenden bir gün önce öldü. Törene katılan kızları Wynonna (57) ve Ashley (54), gözyaşları içinde ödülü kabul etti.

Naomi Judd

Country müziğin önemli gruplarından Judds, Naomi ile kızı Wynonna’dan oluşuyordu. 1983’te kurulan ikili, 1991’e kadar 6 albüm yaptı. Naomi’ye Hepatit C teşhisi konmasıyla, grup müziği bıraktı. Wynonna müziğe solo çalışmalarla devam etti.

Naomi Judd

Grammy ödüllü grubun hit parçaları arasında “Why Not Me”, “Mama’s Crazy”, “Girls’ Night Out”, “Grandpa (Tell Me ‘Bout the Good Old Days” ve “Rockin’ With the Rhythm of the Rain” bulunuyor.

Naomi’nin diğer kızı ise sinema oyuncusu Ashley Judd.

 

Müzisyen Naomi Judd'dan acı haber gelmişti... Ölüm nedeni ortaya çıktı ile ilgili etiketler İntihar Naomi Judd The Judds
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.