Müzisyen Alper Kömürcü'den kötü haber! Koronavirüse yakalandığını duyurdu

2015 yılında hayatını kaybeden şarkıcı Kayahan'ın eski eşi İpek Açar'ın 2019 yılında hayatını birleştirdiği müzisyen Alper Kömürcü sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla koronavirüse yakalandığını duyurdu.

66 yaşındayken hayatını kaybeden müzisyen Kayahan'ın eski eşi İpek Açar ile mutlu bir birliktelik sürdüren 41 yaşındaki besteci, aranjör ve müzisyen Alper Kömürcü koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.


Kötü haberi Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla duyuran Kömürcü kendisiyle yakın temasta olanları da uyararak şu ifadelere yer verdi:


''Çok fazla dikkatli olmama rağmen bu sabah Covid testim pozitif çıktı. Benimle iletişimde olan herkes lütfen dikkatli olsun. Sağlıklı günlerde tekrar görüşmek üzere.''

Müzisyen Alper Kömürcü'den kötü haber! Koronavirüse yakalandığını duyurdu


2019 yılında İpek Açar ile hayatını birleştiren Apler Kömürcü geçtiğimiz günlerde, evlenir evlenmez Çocuk Esirgeme Kurumu'na başvurduklarını ve prosedürlerin tamamlandığını açıklamıştı.

ALPER KÖMÜRCÜ

ALPER KÖMÜRCÜ KİMDİR?

Alper Kömürcü 1980 yılında Ankara'da doğdu. 1991 yılında Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Keman Bölümü'nü kazandı. 1998 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi'ne burslu olarak kabul edildi. 2005 yılında Emrehan Halıcı'nın kurmuş olduğu Halıcı Bilişim Şirketi'nin düzenlediği "Bilgisayarla Beste Yarışması"nda Mongol Çocuk ve Özgürlük eseriyle Türkiye 1.liği kazandı. 2007 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı yüksek lisans programını kazandı ve eğitimini tamamladı. 2011 yılında 19. Altın Güvercin Beste Yarışması'nda En İyi Beste ve En İyi Aranjör ödüllerini kazandı. 2014'ün Mart ayında ilk solo albümü MAT'ı çıkarttı. Birçok albümde besteci, söz yazarı ve aranjör olarak yer aldı. TRT Caz Orkestrası Şefi Kamil Özler ile caz armonisi ve orkestrasyon üzerine çalışmalar yaptı. Birçok senfoni orkestrasında aranjmanları seslendirildi. Ünlü Azeri Orkestra Şefi Prof. Ramiz Malik Aslanov ile orkestra şefliği üzerine özel çalışmalar yaptı. 2018 yılında eşi İpek Açar Kömürcü ile Elma Şekeri Prodüksiyon şirketini kurdu. Kömürcü çalışmalarına prodüktör, kompozitör, keman sanatçısı ve orkestra şefi olarak devam etmektedir.

Müzisyen Alper Kömürcü'den kötü haber! Koronavirüse yakalandığını duyurdu ile ilgili etiketler Alper Kömürcü İpek Açar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.