Müze kapanış saatleri yeniden düzenlendi

Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı'na bağlı müze, saray, köşk, kasırların kış sezonu nedeniyle gişe kapanış saatleri yeniden düzenlendi.

T.C. Cumhurbaşkanlığı Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı, Avrupa Yakası Saray, Köşk ve Kasırlar Daire Başkanlığı tarafından saray, köşk, kasır ve müzelerin gişe kapanış saatinin değiştirilmesine ilişkin olarak TÜRSAB'a yazı gönderdi.

Yazıda, "Milli Saraylar'a Bağlı Saray, Köşk, Kasır, Müze ve Fabrikalarda Uygulanacak Ziyaret, Tahsis, Arşiv, Araştırma ve Görüntü Alma Usul ve Esasları" doğrultusunda, Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı’na bağlı saray, köşk, kasır ve müzelerin gişe kapanış saatleri, kış sezonuna girilmesi, günlerin kısalması ve havanın erken kararması sebebiyle 05 Kasım 2021 tarihinden itibaren 17.00 olarak belirlenmiştir'' denildi.

Müze kapanış saatleri yeniden düzenlendi

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.