'Muz akımı' başlatan 11 Suriye uyruklu provokatör tutuklandı! Sınır dışı edilecekler...

Sokak röportajında bir vatandaşın "Ben muz yiyemiyorum, Suriyeliler kilolarca muz alıyor" demesinin ardından sosyal medyada başlatılan provokasyonlara alet olan Suriye uyruklu 11 kişi gözaltına alındı. Muz yerken videolar paylaşan Suriye uyruklu provokatörlerinin İstanbul İl Göç İdaresi tarafından sınır dışı işlemlerinin başlatıldığı ifade edildi.

Sokak röportajında bir kişinin "Ben muz yiyemiyorum, siz kilolarca muz alıyorsunuz" sözlerinin ardından sosyal medya hesaplarında muz yerken provokasyon amaçlı videolar paylaşan Suriye uyruklu kişiler hakkında geniş kapsamlı inceleme başlatıldı.

31 PROVOKATÖRÜN KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ

Provokatif amaçlı video akımına katılan 31 kişinin açık kimlikleri tespit edildi.

11 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İstanbul'da muz yerken video çeken ve sosyal medya platformlarında paylaşan 11 kişi İstanbul Emniyeti Göçmen Kaçakçılığı Şube Müdürlüğü Polisleri tarafından Arnavutköy, Güngören, Bakırköy, Esenyurt, Bahçelievler, Esenler, Bağcılar ve Sultangazi'de gözaltına alındı.

'Muz akımı' başlatan 11 Suriye uyruklu provokatör tutuklandı! Sınır dışı edilecekler...

 

ŞÜPHELİLERDEN 2'Sİ HOLLANDA'YA GİTMİŞ

Diğer şüphelilerden 2'sinin Hollanda'ya gittikleri, yedi kişinin ise diğer illerde ikamet ettikleri tespit edildi.

SINIR DIŞI EDİLECEKLER

Diğer 11 kişi ise İstanbul Emniyeti tarafından aranıyor. Gözaltına alınan ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen söz konusu kişilerin İstanbul İl Göç İdaresi tarafından sınır dışı işlemlerinin başlatıldığı ifade edildi.

 

'Muz akımı' başlatan 11 Suriye uyruklu provokatör tutuklandı! Sınır dışı edilecekler... ile ilgili etiketler Suriye muz provokasyon sokak ropörtajı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.