Mutluluğu eski sevgilisinde buldu!

Kısa bir süre önce ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile yollarını ayıran Melis Sütşurup, eski sevgilisi Serkan Acar'la birbirlerine ikinci bir şans verdi.

Melis Sütşurup, ünlü şarkıcı Mustafa Sandal'la 7 aylık aşkını bitirdikten sonra gözlerden uzak tatil yapmak için iki hafta önce Marmaris'e gitmişti. Sandal'la olaylı bir şekilde ilişkisini sonlandıran Sütşurup, tatilde eski sevgilisine geri döndü.

Takvim'in haberine göre, ıssız bir koydaki çadır kampında inzivaya çekilen sosyetik güzelin yalnız olmadığı ortaya çıktı. Sütşurup, Mustafa Sandal'dan önce aşk yaşadığı iş adamı Serkan Acar'la buluştu. Aylar sonra Marmaris'te buluşmak için sözleşen eski sevgililerin aşkı, burada küllerinden yeniden doğdu.

Mutluluğu eski sevgilisinde buldu!

SEVGİLİSİNİN ARABASINDA POZ VERDİ

Bir hafta doğayla iç içe romantik anlar yaşayan ikili, önceki gün de Boğaz'da keyif yaptı. Poyrazköy'deki bir balık restoranında buluşan ikili, daha sonra iş adamının lüks teknesiyle Boğaz'da gezintiye çıktı. Sütşurup, daha sonra iş adamının üstü açık klasik otomobilinde verdiği pozu Instagram'da paylaştı.

Mutluluğu eski sevgilisinde buldu! - Resim : 2

Mutluluğu eski sevgilisinde buldu! ile ilgili etiketler Mustafa Sandal Melis Sütşurup
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.