Müthiş maçta PSG Barcelona'yı 4'ledi

Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint Germain (PSG) Barcelona karşısında Di Maria, Draxler ve Cavani'nin golleriyle 4-0 kazandı - Özet ve goller

Şampiyonlar Ligi son 16 maçında Barcelona Fransa'da Paris Saint Germain'in konuğu oldu. Maça fırtına gibi başlayan PSG, Angel Di Maria ve Draxler'in attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda da durmayan PSG, Di Maria ile üçüncü, Cavani ile de dördüncü golü buldu.

MAÇ ÖZETİ VE GOLLER

Sık sık Barcelona kalesine yüklenen PSG, 17. dakikada Di Maria'nın serbest vuruştan attığı muhteşem golle 1-0 öne geçti.

Maçta ikinci gol de Paris ekibinden geldi. Veratti topla orta sahadan hızla çıkarken sağ kanattan gelen Draxler'i gördü. Alman oyuncunun düzgün vuruşunda top ağlarla buluştu.

Paris Saint Germain'de Di Maria muhteşem bir gol daha atarak skoru 3-0'a taşıdı.

Paris Saint Germain adeta şov yapıyor. Fransız ekibi bir gol de Cavani ile buldu: 4-0!

a

İLK 11'LER

Paris Saint Germain: Trapp, Meunier, Marquinhos, Kimpembe, Kurzawa, Rabiot, Verratti, Matuidi, Di Maria, Cavani, Draxler

Barcelona: Ter Stegen, Piqué, Sergio, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar, Alba, S. Roberto, A. Gomes, Umtiti

Paris Saint Germain - Barcelona maç özeti ve golleri izle

OPTA İSTATİSTİKLERİ

PSG, Barcelona'yı tarihinde sadece bir kez Şampiyonlar Ligi eleme turlarında saf dışı bırakabildi (1994/95 sezonu çeyrek finalinde, toplamda 3-2). O zamandan bu yana Barcelona rakibini iki eşleşmede de turnuva dışında bıraktı (2012/13, 2014/15).

Barcelona, PSG ile oynadığı son üç maçı kazandı (sekiz gol atıp, iki gol yedi).

PSG, Barcelona ile oynadığı hiçbir maçta kalesini gole kapatamadı (dokuz resmi maç).

PSG, Avrupa kupalarında evinde oynadığı son 42 maçının sadece birini kaybetti (26G 15B), o maçta da rakipleri Barcelona'ydı (Nisan 2015 Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçı, 1-3).

Barcelona, Şampiyonlar Ligi'nde eleme turlarında oynadığı son 11 maçın dokuzunu kazandı (2M).

Barcelona, Şampiyonlar Ligi'nde Son 16 Turu'nda karşılaştığı son dokuz eşleşmede turu atlayan taraf oldu. Bu aynı zamanda turnuvada halen devam eden en iyi seri.

PSG Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı dört Son 16 Turu maçında da turu atlayan taraf oldu, ancak bunların tamamında çeyrek finallerde elendi.

Edinson Cavani bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde altı maçta altı gol attı ve turnuvadaki en golcü sezonunu egale etti (2014/15). Ancak Cavani, Barcelona'ya karşı turnuvada toplam 350 dakika sahada kaldı ve gol atamadı.

Lionel Messi bu sezon Şampiyonlar Ligi gruplarında 10 gol attı ve geçen sezonki grup maçlarında 11 gol atan Cristiano Ronaldo?nun ardından bu alanda en golcü ikinci oyuncu oldu.

Neymar, PSG ile oynadığı dört maçta beş gol attı. Neymar ayrıca bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde en fazla asist yapan oyuncu konumunda (7).

PSG teknik direktörü Unai Emery, Barcelona ile toplam 23 resmi maçta karşı karşıya geldi, ancak bunların sadece birini kazanabildi (6B 16M).

Müthiş maçta PSG Barcelona'yı 4'ledi ile ilgili etiketler Paris Saint-Germain PSG Barcelona Maç özeti goller izle di maria cavani draxler
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.