Mütedeyyin Kürt partisi geliyor

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, sosyal medya hesabından yeni bir Kürt partisi kurulacağını açıkladı. Partide Türkiye'nin birliğini ve beraberliğini savunan mütedeyyin Kürt siyasetçilerin olacağını belirten Sayan, partinin Cumhur İttifakı'na destek vereceğini söyledi.

CHP'nin İYİ Parti, Saadet Partisi ve HDP ile 'Anayasa metni' üzerinde özerklik anlaşması yaptığı iddiaları gündemdeyken Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, bomba gelişmeyi duyurdu.

YENİ PARTİ KURULACAK

Twitter hesabından açıklama yapan Sayan, Türkiye'nin birliğini ve bütünlüğünü savunan Kürt siyasetçilerini yeni parti kurup Cumhur İttifakı'na destek vereceklerini açıkladı.

Sayan açıklamasında "HDP’ye karşı birleşen, terörü red eden,mütedeyyin, muhafazakar, Vatanın birlik ve beraberliğine tam destek veren Kürt siyasetçiler yeni bir parti kurup Cumhur ittifakına destek verecekler... Taze ve kesin bilgidir... Haydi hayırlısı..." ifadelerine yer verdi.

Mütedeyyin Kürt partisi geliyor

Mütedeyyin Kürt partisi geliyor ile ilgili etiketler Savcı Sayan HDP Kürt Parti Ağrı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.