Mutant keçi insan yüzüyle doğdu!

Hindistan'da yüzü insana bezeyen mutant keçi görenleri hayrete düşürüyor.

NewYorkPost'ta yer alan habere göre Hindistan Nimodia'daki bir köyde tuhaf yapıda bir yüzde keçi doğdu. Doğan mutan keçinin yüzü yaşlı adamlara benziyordu.

Köyülüler doğan keçinin "tanrının avatarı" olduğuna inandıklarını söyledi. Nimodia köyünden keçinin sahibi Mukeshji Prajapap, düz yüzlü keçisini kuyruğunu salladığını ve etrafta tökezlediğini gösteren bir videosunu sosyal medyada paylaştı.

Yerel kaynaklara göre, Hindistan'da mutant hayvanların tanrı işareti olduğunu düşündüğü için keçi kısa sürede viral haline geldi.

Mutant keçi insan yüzüyle doğdu!

Uzmanlar ise , keçinin, normal şartlar altında yüz simetrisi oluşturan genlerin başarısız olduğu, 'siklopia' olarak bilinen nadir bir doğuştan kusurdan muzdarip olduğunu ileri sürdü.

Uzmanların açıklamalarına rağmen köy halkı mutant keçinin tanrı tarafından ibadet edilmesi için gönderildiğine inanıyor.

SuperHaber/Dışhaberler

Mutant keçi insan yüzüyle doğdu! ile ilgili etiketler keçi mutant
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.