Musul'da DEAŞ'a ağır darbe, aralarında o isim de var

Musul'un batı yakasında düzenlenen saldırılarda DEAŞ lideri Ebubekir el-Bağdadi'nin yardımcısı ile 6 kişinin öldürüldüğü bildirildi.

Musul'un batı yakasında düzenlenen saldırılarda DEAŞ lideri Ebubekir el-Bağdadi'nin yardımcısı ile 6 kişinin öldürüldüğü bildirildi.

Irak Emniyetinden Korgeneral Raid Cevdet, yaptığı yazılı açıklamada, Federal polis birliklerinin Ez-Zencili Mahallesi'nde silahlı kişilere ait bir karargaha düzenlediği bombalı saldırıda Bağdadi'nin yardımcısı Ebu Abdurrahman lakaplı bir kişinin hayatını kaybettiğini ifade etti.

Cevdet, DEAŞ komutanlarından Ebu'l Velid et-Tunisi ile 4 korumasının da eski Musul'da El-Esved Camisi yakınlarındaki karargaha düzenlenen saldırıda öldüğünü aktardı.

Güvenlik güçlerinin, Zencili ve Es-Sevra mahalleleri yönünde ilerlediği kaydedildi.

Askeri İstihbarat Müdürlüğü de koalisyon güçlerinin Musul'un batı yakasına düzenlediği hava saldırısı sonucu DEAŞ üyesi Ahmed Halid Necm isimli istihbarat yetkilisinin öldüğünü duyurdu.

Musul'da DEAŞ'a ağır darbe, aralarında o isim de var ile ilgili etiketler DEAŞ Musul
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.