'Müstehcen paylaşım' operasyonu: Sözde fenomenler gözaltında!

Sosyal medyada müstehcen içerikli paylaşımlar yaptığı iddia edilen 6 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında yüksek takipçili sosyal medya fenomeni Yağmur Şimşek de yer aldı.

‘Laz kızı’ lakaplı TikTok kullanıcı ve Gizem Bağdaçiçek’in ve Kocaeli’de bir kadının ‘müstehcenlik’ suçlamasıyla gözaltına alınmasının ardından 6 kişi daha ‘sosyal medyada müstehcen içerikli paylaşımlar yaptıkları’ iddiasıyla gözaltına alındı.

EMNİYET HAREKETE GEÇTİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, sosyal medya hesapları üzerinden müstehcen içerikli canlı yayın yapan ve çeşitli görüntüler paylaşanlara yönelik çalışma başlattı. Şüphelilerin adreslerini belirleyen ekipler, K.B, E.B, K.D, Y.Ş, K.Y. ve N.G isimli kişileri gözaltına aldı.

FENOMEN GÖZALTINDA

Sabah’ın aktardığına göre, gözaltına alınan isimlerin aralarında yüksek takipçisi bulunan Yağmur Şimşek’in de bulunduğu sosyal medya fenomenleri Kübra Y., Narin G. Kadriye G. olduğu öğrenildi.

Haklarında “müstehcenlik” gerekçesiyle işlem yapılan şüphelilerden 4’ü emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi, 2 zanlı ise ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Adliyeye sevk edilen 4 şüpheli de çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

'Müstehcen paylaşım' operasyonu: Sözde fenomenler gözaltında! ile ilgili etiketler Fenomen Gözaltı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.