Mustafa Yumlu'dan ilginç penaltı savunması!

Denizlispor'un 2-0 kaybettiği Başakşehir maçında penaltıya sebep olan Mustafa Yumlu, hakem Abdulkadir Bitigen'i suçladı. O ana kadar maçı iyi yönettiğini söylediği Bitigen'in kararı için " Abdülkadir hoca nereden gördü bilemiyorum penaltıyı. Clichy'nin de pozisyonu vardı ona verilmedi. Dirseğime vurdu dedim, nasıl penaltı gördü bilemiyorum. Dirseğime değdi ama vücuduma yapışık olan yere değdi." dedi.

M. Başakşehir'in 2-0 kazandığı karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Denizlisporlu Mustafa Yumlu penaltı pozisyonunda topun dirseğine çarptığını söyledi.

Yumlu, "Tek hedefimiz buradan puan veya puanlar almaktı. İstediğimiz gibi de gidiyordu. Önlemler de aldık ama ilk golde konsantre olamadık. Oyunu bırakmak istemiyorduk. Her an gol atabileceğimizi düşünüyorduk. Abdülkadir hoca nereden gördü bilemiyorum penaltıyı. Clichy'nin de pozisyonu vardı ona verilmedi. Dirseğime vurdu dedim, nasıl penaltı gördü bilemiyorum. Dirseğime değdi ama vücuduma yapışık olan yere değdi." dedi.

"FARKLI ŞEYLER DÖNÜYOR HERHALDE"

Yumlu sözleri şöyle sürdürdü:

VAR hakemleri ne gördü merak ediyorum. Başakşehir güçlü ama farklı şeyler dönüyor herhalde. Biz iyi niyetimizle oynuyoruz. Bizim iyi niyetimizi suistimal etmesinler. Zor dönemlerde hakemlerimize rica ediyoruz. Çok basit ya. 1-0 devam etse her an gol bulabilirdik. Bizi moral olarak bitirdi. Abdülkadir hoca iyi yönettiği maçı o pozisyonda bitirdi. Bu ligde kalmak istiyoruz. Kimse bizden ümidini kesmesin. Bu takımın ekmeğini yiyoruz. Elimizden geleni yapacağız. Bu takımı kümede tutacağız. Yeter ki farklı etkenler işin içine girmesin. Bugün olduğu gibi" 

Mustafa Yumlu'dan ilginç penaltı savunması! ile ilgili etiketler Başakşehir Denizlispor mustafa yumlu penaltı Abdülkadir Bitigen
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.