Mustafa ve Emina Sandal'ın evliliğinde ilk fırtına!

İki çocuk sahibi çiftin geçen hafta şiddetli şekilde kavga ettiği haberleri bugünlerde herkesin dilinde. Yakınları ikiliyi barıştırmak için seferber oldu.

Mustafa Sandal ve Emina Sandal Ocak 2008'de evlenmişti.

Düzgün fiziği ile dikkat çeken 2 çocuk annesi Emina Sandal (35), Sırbistan'ın ünlü bir iç giyim markasının mankenliğini yapmıştı.

Emina Sandal ''Eşiniz kıskanmıyor mu?'' sorusunu şöyle cevaplamıştı: Mustafa çekilen her kareyi görüyor. Fotoğraflar onun onayından geçmeden yayınlanamaz.

Mustafa Sandal, Posta'ya verdiği röportajda ''Karım çok zekidir, ne isterse yapabilir'' demiş ve eklemişti: ''Bizde anlamsız kıskançlıklar yok, her şey doğal akışında."

8478182

EVLİLİKLERİ HAKKINDA

Mustafa Sandal'ın eşi Emina Sandal, Sırbistan'da yayınlanan Informer Gazetesi'ne özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Emina Sandal'ın açıklamaları arasında en dikkat çekici olanı ise 17 yaşında yaptığı ilk evliliğiyle ilgili olanıydı.

Uzun yıllardır Mustafa Sandal'la mutlu bir evlilik sürdüren Emina Sandal, meğer 17 yaşında ailesinin rızası olmadan Alaadin Dulovic adında biriyle evlilik yaptığını anlattı.

Emina Sandal, 17 yaşındaki evliliğinden hiç pişman olmadığı itirafında da bulundu. Sandal, "17 yaşında yaptığım evlilikten hiç pişman olmadı" dedi.

Emina Sandal, 13 Ocak 2008'de şarkıcı ve söz yazarı Mustafa Sandal ile İstanbul'daki Hotel Les Ottomans'da düzenlenen bir düğünle evlenmişlerdi.

Çiftin evliliklerinden 2008 yılında Yaman, 2012'de de Yavuz adını verdikleri iki oğulları var.

Mustafa ve Emina Sandal'ın evliliğinde ilk fırtına! ile ilgili etiketler Mustafa Sandal evlilik emina sandal yaman
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.