Mustafa Varank'tan 'video sahte' iddialarına cevap!

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, geçtiğimiz günlerde paylaşılan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı basketbol görüntülerinin sahte olduğu iddialarına yanıt verdi. Varank görüntülerin gerçek olduğunu belirterek delilleriyle paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile basketbol oynadığı görüntüleri paylaşan Varank, bu görüntülerin sahte olduğunu iddia edenlere Twitter'dan yanıt verdi.

Görüntülerin birinin gündüz diğerinin gece çekilmesi nedeniyle 'sahte' olduğu iddia edilmişti. Varank bu iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Sosyal medyada basketbol maçlarından derlenen görüntülerden birinin gündüz, diğerinin gece çekimi olması nedeniyle 'sahte' olduğunu öne sürüldü.

VARANK İDDİALARA YANIT VERDİ

Mustafa Varank, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Müzmin muhalifler, haftada iki gün yaptığımız maçlardan derlediğim reels videosuna komplo teorisi üretmek için bitap düşmüş. Çektiğim görüntülerde 'fake' yok ama bu müzmin muhaliflerin kinlerinden 'deep' hasta oldukları kesin!" ifadelerini kullandı.

Mustafa Varank'tan 'video sahte' iddialarına cevap!

Mustafa Varank'tan 'video sahte' iddialarına cevap! ile ilgili etiketler Mustafa Varank Cumhurbaşkanı Erdoğan Basketbol video
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.