Mustafa Tokgöz: “Beşiktaş'a verilen penaltı kararları doğru"

Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz: “Beşiktaş'a verilen penaltı kararları doğru... İkisi de hemen hemen aynı. Hakemin çok tartışılacak bir yanı olmadığını düşünüyorum. Aslında defans yaptık, güzel de oynadık ama pozisyonları bulamadık. Daha iyi olabilirdik"

Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, 0-2 mağlup oldukları Beşiktaş maçının ardından stat çıkışı açıklamalarda bulundu. Sarı-Kırmızılı idareci, sosyal medyada çok tartışılan rakip lehine verilmiş penaltı kararlarını değerlendirdi.

Tokgöz, “Beşiktaş'a verilen penaltı kararları doğru... İkisi de hemen hemen aynı. Hakemin çok tartışılacak bir yanı olmadığını düşünüyorum. Aslında defans yaptık, güzel de oynadık ama pozisyonları bulamadık. Daha iyi olabilirdik" dedi.

Kayserispor Teknik Direktörü Samet Aybaba ise şunları söyledi: "Rakibiniz Beşiktaş'sa 1. bölgede durmayacaksınız, hızlı çıkacaksınız, top kaybetmeyeceksiniz. Bizim takımın planlama sorunu var. 3 bekimiz var, 4. bek yok. Önlibero yok. Elimizde kaliteli oyuncular var ama eksik. Oyuna müdahalede sorun yaşıyoruz. Türkiye'nin en iyi iki hakem arkadaşımız; biri sahada (Fırat Aydınus), biri VAR'da (Cüneyt Çakır)... Pozisyona bir bakmak lazım. Saha içindeki davranışlarına da bakmak lazım. Sonra bunları sorgulamak lazım."

 

Mustafa Tokgöz: “Beşiktaş'a verilen penaltı kararları doğru" ile ilgili etiketler Kayserispor Beşiktaş Mustafa Tokgöz Samet Aybaba
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.