Mustafa Şentop'tan Kuran'a yapılan saldırıya tepki: "Bu insan müsveddelerini bir kez daha lanetliyorum."

İslam İşbirliği Teşkilatı Parlamento Birliğinin (İSİPAB) Cezayir'deki 17. Konferansı'nda konuşan TBMM Başkanı Mustafa Şentop, İsveç, Hollanda ve Danimarka'da Kur'an-ı Kerim'e düzenlenen saldırılara dikkat çekerek "Bu insan müsveddelerini bir kez daha lanetliyorum." dedi.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, İslam İşbirliği Teşkilatı Parlamento Birliğinin (İSİPAB) Cezayir'deki 17. Konferansı'nda dönem başkanı olarak konuştu.

Mustafa Şentop'tan Kuran'a yapılan saldırıya tepki: "Bu insan müsveddelerini bir kez daha lanetliyorum."

"BİR KEZ DAHA LANETLİYORUM"

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Kur'an-ı Kerim'e saldırıların düzenlendiği İsveç, Hollanda ve Danimarka'ya "ilkesizlikten vazgeçmeleri" çağrısında bulundu.

Mustafa Şentop'tan Kuran'a yapılan saldırıya tepki: "Bu insan müsveddelerini bir kez daha lanetliyorum." - Resim : 2

İsveç, Hollanda ve Danimarka'da Kur'an-ı Kerim'e düzenlenen saldırılara dikkati çeken Şentop, "Bu aşağılık kişilerin aşağılık eylemleri ve söz konusu ülke makamlarının tutumları İslam düşmanlığının, ırkçı ve aşırıcı akımların Avrupa'da ulaştığı kaygı verici seviyenin göstergesidir. Bu insan müsveddelerini bir kez daha lanetliyorum." dedi.

Mustafa Şentop'tan Kuran'a yapılan saldırıya tepki: "Bu insan müsveddelerini bir kez daha lanetliyorum." ile ilgili etiketler Mustafa Şentop