Mustafa Sarıgül'ün TikTok videosu güldürdü

Mustafa Sarıgül popüler tarih dizilerinin rüzgarına kapıldı, deri kaftan giyerek "Mustafa Sarıkurt"a dönüştü. Türkiye Değişim Partisi liderinin son TikTok videosunda tek eksik ise Fahriye Evcen ulumasıydı...

CHP'den ayrıldıktan sonra Türkiye Değişim Partisi'ni kuran Mustafa Sarıgül siyasi yolculuğuna "kararsız seçmenlerin" oyuna talip olduğunu belirterek devam ediyor.

Özellikle genç seçmenleri hedef alan Sarıgül, özellikle, gençlerin yoğun olarak kullandığı sosyal medya platformu TikTok'ta paylaştığı eğlenceli videolar ile dikkat çekiyor.

Sarıgül'ün son TikTok videosunu görenler ise kendisini tanımakta güçlük çekti. Deri kürklü kaftana bürünen Türkiye Değişim Partisi lideri bu kıyafeti ile adeta "Alparslan: Büyük Selçuklu" dizisinde oynayan bir figüranı andırıyordu.

Kısa süre önce "Alparslan: Büyük Selçuklu" dizisinde Akça Hatun rolünde performans gösteren oyuncu Fahriye Evcen'in dizide yer alan "uluma" sahnesi gündeme gelmişti.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün ise henüz genç seçmenlerin gönlünü kazanmak için Fahriye Evcen gibi bir atılımda bulunmadı.


Mustafa Sarıgül'ün TikTok videosu güldürdü ile ilgili etiketler Mustafa Sarıgül TikTok kaftan Türkiye Değişim Partisi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.