Mustafa Sarıgül'ü şaşırtan fotoğraf: Eski eşi ve oğlu Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün eski eşi Aylin Kotil, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Kotil'in ziyarete oğlu Ömer Sarıgül ile gitmesi dikkat çekti. Ömer Sarıgül'ün CHP'de siyasete girmek istediği iddiası kulislere yansıdı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

CHP'den ayrılarak Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün eski eşi Aylin Kotil'in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

Mustafa Sarıgül'ü şaşırtan fotoğraf: Eski eşi ve oğlu Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti

İBB eski Başkanı Aytekin Kotil'in yeğeni olan Aylin Kotil ziyaret sonrası Twitter hesabından Kılıçdaroğlu ile fotoğrafını paylaşarak "Geliyor gelmekte olan" dedi.


 ZİYARETE OĞLU ÖMER SARIGÜL İLE BİRLİKTE GİTTİ

SuperHaber'in edindiği bilgilere göre Aylin Kotil ziyarete oğlu Ömer Sarıgül ile birlikte gitti. Mustafa Sarıgül'ün ziyarete oldukça şaşırdığı öğrenilirken Ömer Sarıgül'ün annesi ve Kılıçdaroğlu ile birlikte poz vermesi de dikkat çekti. Kulislere yansıyan iddialara göre, Ömer Sarıgül CHP'de siyasete girmek istiyor.

Mustafa Sarıgül'ü şaşırtan fotoğraf: Eski eşi ve oğlu Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti - Resim : 2

Mustafa Sarıgül'ü şaşırtan fotoğraf: Eski eşi ve oğlu Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP msutafa sarıgül aylin kotil ömer sarıgül ziayert
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.