Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic'ten 40'ncı yaşına özel pozlar

Mustafa Sandal ile 2018 yılında 10 yıllık evliliğini sonlandıran Sırp şarkıcı Emina Jahovic, 40. yaş gününde çok özel pozlar verdi. İki çocuk annesi olan Jahovic’in kusursuz fit vücudu dikkatlerden kaçmazken son kareleri sosyal medyada kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

3,5 sene büyük bir yaşadığı Türk popunun yıldızlarından Mustafa Sandal ile 2008 yılında evlenen şarkıcı Emina Jahovic 10 yıllık bir birlikteliğin ardından 2018 yılında tek celsede boşanmıştı. Bu evliliğinden Yaman ve Yavuz adında iki çocuk dünyaya getiren Jahovic, sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Instagram hesabında 633 bin takipçisi olan Emina Jahovic, 40. yaşına özel olarak verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu. Doğum gününde konfetiler içerisinde verdiği pozlara, "Hoş geldin 40" notunu ekleyen Jahovic, kusursuz fiziğiyle hayranlarından tam not aldı.

Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic'ten 40'ncı yaşına özel pozlar

Son olarak Sırp şarkıcı eski eşi Mustafa Sandal’dan 2 aylık nafakasını alamadığı için evine icra memurları göndermiş, bu reste karşılıkta ünlü şarkıcı da nafakanın iptali için dava açmıştı.

Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic'ten 40'ncı yaşına özel pozlar

Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic'ten 40'ncı yaşına özel pozlar ile ilgili etiketler Emina Jahovic Sosyal Medya Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.