Mustafa Sandal İtalya'da evlendi! Dikkat çeken fotoğraflarıyla işte nikahtan ilk görüntüler

Geçtiğimiz aylarda nişanlanan ve evlilik haberleri heyecanla beklenen ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup İtalya'da evlendi. Çiftin şahitliğini Simge Sütşurup ve Tunç Taşdemir üstlendi. Yeni evli çift, sosyal medya hesaplarından evlilik cüzdanlarını paylaşırken; Melis Sütşurup'un Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda nikahtan ilk görüntüler de yer aldı.

Aile arasında düzenlenen sade bir nişan töreniyle evlilik yolunda ilk adımı atan ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, Melis Sütşurup ile nikah masasına oturdu. Mustafa Sandal, Melis Sütşurup bugün Simge Sütşurup ve Tunç Taşdemir şahitliğiyle Roma'da dünyaevine girdi.

Mustafa Sandal İtalya'da evlendi! Dikkat çeken fotoğraflarıyla işte nikahtan ilk görüntüler

EVLİLİK CÜZDANI PAYLAŞILDI

Sandal, evlilik cüzdanının fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayarak takipçileriyle paylaştı.

Mustafa Sandal İtalya'da evlendi! Dikkat çeken fotoğraflarıyla işte nikahtan ilk görüntüler - Resim : 2

DÜĞÜN 11 HAZİRAN'DA MARMARİS'TE

Türkiye'nin Roma Büyükelçiliği'nde, nikahlarının kıydığı öğrenilen çiftin düğünü 11 Haziran'da Marmaris'te  ailelerinin ve dostlarının katılacağı bi etkinlikle gerçekleştirecek.

Mustafa Sandal İtalya'da evlendi! Dikkat çeken fotoğraflarıyla işte nikahtan ilk görüntüler - Resim : 3

HEDİYE YERİNE ENGELSİZ YAŞAM VAKFI'NA BAĞIŞ

Öte yandan düğüne gelecek 80 özel davetliden, gelin ve damada hediye vermek yerine "Engelsiz Yaşam Vakfı"na bağış yapmaları istenecek. Davetliler, Engelsiz Yaşam Vakfı'nın hesap numarasına gönüllerinden kopan miktarı bağış yapacak.

Mustafa Sandal İtalya'da evlendi! Dikkat çeken fotoğraflarıyla işte nikahtan ilk görüntüler - Resim : 4

 

Mustafa Sandal İtalya'da evlendi! Dikkat çeken fotoğraflarıyla işte nikahtan ilk görüntüler ile ilgili etiketler Mustafa Sandal Melis Sütşurup İtalya Düğün nikah
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.