Mustafa Sandal: Amcam seni çok özleyeceğim...

Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Merhum iş adamının vefatı ile ilgili bir çok ünlü isim sosyal medyadan taziyelerini iletti.

Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören hayatını kaybetti. Konuyla ilgili Demirören ailesinden açıklama yapan Meltem Demirören Oktay, "Erdoğan beyi kaybettik, Cümlemizin, iş dünyasının başı sağolsun. Hepinize teşekkür ediyoruz. Allah rahmet eylesin; nurlar içinde yatsın" dedi. Vefat haberini alan ünlü isimler ise üzüntülerini sosyal medya hesaplarından paylaştı. İşte ünlülerin Demirören vefatı sonrası paylaşımları...

Mustafa Sandal: Amcam seni çok özleyeceğim...


ORHAN GENCEBAY

"50 yıllık bir dostluğumuz vardı. Çok sevdiğim bir insandı. Birbirimizi çok severdik. Son zamanlarda görüşemediğimiz için üzgündüm. Çok sevdiğim bir ağabeyimi kaybettim ve dün rahatsız olduğunu öğrendim. Son derece büyük hizmetler yapan, nice insanlara yol gösteren, yardım eden harika bir insandı. Ülkemize çok hizmet etmişti. Herkesin sevdiği, saydığı bir insandı. Allah'ın emri kısmet. Ağabey-kardeş gibi birbirimizi çok severdik. Ne kadar birbirimizi görmesek de 'nerede kalmıştık' diye başlardı her şeye. Ailecek çok sevdiğim ailesini de çok sevdiğim kişiydi. Hastaneye geldik ziyarete. Çıkmışlar, inşallah onları görmeye gidiyoruz. Allah sabır versin geride kalanlara. Sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyorum. Acımız büyük..."

BERNA LAÇİN

Mustafa Sandal: Amcam seni çok özleyeceğim... - Resim : 2

"Sayın Erdoğan Demirören'e Allahtan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır dilerim. Allah taksiratını affetsin"

SEDA SAYAN

Mustafa Sandal: Amcam seni çok özleyeceğim... - Resim : 3

"Çok kıymetli büyüğüm değerli ağabeyim Erdoğan Demirören'i kaybettik... Başımız sağ olsun, Allah Demirören Ailesi'ne sabır versin. Mekanı cennet olsun"

NUR YERLİTAŞ

Mustafa Sandal: Amcam seni çok özleyeceğim... - Resim : 4

"Allah rahmet eylesin."

 

 

 

Mustafa Sandal: Amcam seni çok özleyeceğim... ile ilgili etiketler erdoğan demirören taziye mesajları ünlü
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.