Mustafa Reşit Akçay'ın sağlık durumda sevindirici gelişme; solunum cihazından ayrıldı

Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay'ın sağlık durumunda sevindirici gelişmeler yaşanıyor. KTÜ Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Celal Tekinbaş, "Mustafa hoca şu anda solunumunu kendisi sağlayabiliyor. Bilinci açık, yerinde. Dünden çok daha iyi durumda" açıklaması yaptı.

Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay'ın sağlık durumunda sevindirici gelişme... Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesinde tedavi gören Akçay, solunum cihazından ayrıldı.

KTÜ Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Celal Tekinbaş, solunum yetmezliği dolayısıyla bir süre önce yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan ve ardından solunum cihazına bağlanan Akçay'ın sağlık durumunda olumlu gelişme yaşandığını söyledi. Akçay'ın solunum cihazından ayrıldığını ifade eden Tekinbaş, "Mustafa hoca şu anda solunumunu kendisi sağlayabiliyor. Bilinci açık, yerinde. Dünden çok daha iyi durumda." ifadelerini kullandı.

DİREN REŞİT HOCA...

Hastaden 2 gün önce yapılan açıklama, Akçay'dan iyi haber bekleyenleri karamsarlığa itmişti.  Başhekimlikten yapılan açıklamada "Solunum yetmezliği nedeniyle halen yoğun bakım ünitemizde solunum cihazına ve kalp akciğer makinesine (ECMO) bağlı takip edilmekte olan hastamızın yaşamsal fonksiyonları stabil seyretmekte olup bir önceki bilgilendirmeden itibaren durumunda değişiklik bulunmamaktadır" ifadeleri kullanılmıştı.

Kocaelispor'u çalıştıran ve Körfez ekibini TFF 1. Lig'e taşıyan deneyimli teknik direktör daha önce koronavirüse yakalanmış ve süreci oldukça ağır geçirmişti.

Mustafa Reşit Akçay'ın sağlık durumda sevindirici gelişme; solunum cihazından ayrıldı ile ilgili etiketler kocaelispor Mustafa Reşit Akçay KTÜ Tıp Fakültesi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.