Mustafa Mert Koç’tan Aleyna Tilki açıklaması!

Genç şarkıcı Aleyna Tilki'nin adı, geçtiğimiz gün oyuncu Mustafa Mert Koç'la yeni bir aşka yelken açtığı haberleriyle gündeme geldi. Genç ikili bu iddialara cevabı sosyal medya hesaplarından verdi.

Amerika’da bir hayranı tarafından görüntülenen genç ikili Aleyna Tilki ve Mustafa Mert Koç’un samimiyeti takipçilerini heyecanlandırdı.

İngilizcesini ilerletmek için Amerika’ya giden Aleyna’nın, Hayat Bazen Tatlıdır dizisinden ve Kolpaçino filminden tanıdığımız 24 yaşındaki Koç’la yakınlaşması dikkatlerden kaçmadı.

“YAKIŞIR YAKIŞIKLI OĞLUMA!”

İkilinin sosyal medyada paylaşılan fotoğrafına Koç'un halasının yaptığı “Yakışır yakışıklı oğluma!” yorumu ise iddiaları güçlendiren etkenlerden biri olmuştu.

ALEYNA VE MUSTAFA’DAN AÇIKLAMA GELDİ

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ikili haklarında çıkan aşk dedikodularını da yine sosyal medya üzerinden yalanladı. Aşk haberlerinin çıkmasının ardından kısa süre sonra hesaplarından birer yalanlama metni yayınlayan isimler şunları yazdı:

Mustafa Mert Koç’tan Aleyna Tilki açıklaması! ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Amerika fotoğraf Instagram sevgilisi mustafa mert koç paylaşım yalanlama
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.