Mustafa Keser "AKM açılamaz, yıkılıyor" diyenlere ilginç bir benzetmeyle seslendi!

Sanatçı Mustafa Keser, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda açılışı yapılan Atatürk Kültür Merkezi (AKM) hakkında dikkat çeken bir yorumda bulundu. "AKM açılamaz, yıkılıyor" diyenlere ise ilginç bir benzetmeyle seslendi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılışı yapılan yeni Atatürk Kültür Merkezi (AKM) hakkında sanatçı Mustafa Keser'den dikkat çeken bir yorum geldi.

Son dönemde Bülent Ersoy ile ciddi polemikler yaşayan Keser, "AKM açılamaz, yıkılacak" diyenlere, "Burayla ilgili biliyorsunuz çeşitli spekülasyonlar yapıldı. İşte yıkılıyor şudur budur. İşte açılıyor, yok açılamaz, yok yıkılıyor diyenlere kapak olsun, bu kadar." dedi.

Mustafa Keser "AKM açılamaz, yıkılıyor" diyenlere ilginç bir benzetmeyle seslendi!

"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SANATA VE SANATÇIYA DEĞER VERİYOR"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sanata ve sanatçıya hak ettiği değeri verdiğini belirten Mustafa Keser, basın mensuplarına dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

 

Mustafa Keser "AKM açılamaz, yıkılıyor" diyenlere ilginç bir benzetmeyle seslendi! ile ilgili etiketler Mustafa Kemal Atatürk AKM mustafa keser
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.