MHP eski millet vekili yangın görüntüleri! Yangın neden çıktı?

İstanbul Üsküdar ilçesinde bulunan Acıbadem mahallesinde henüz neyin sebep olduğu bilinmeyen bir yangın çıktı. MHP eski milletvekili Mustafa Haykır'da yangında mahsur kalanlar arasındaydı. Yapılan haberlerin ardından Haykır'ın çıkan yangın esnasında çekilen görüntüleri araştırılmaya başlandı! İşte, MHP eski milletvekili Mustafa Haykır yangın görüntüleri! Tüm detaylarıyla haberimizde...

MHP eski milletvekili Mustafa Haykır, İstanbul'un Üsküdar ilçesine bağlı olan Acıbadem mahallesinde çıkan yangından mahsur kaldı. Yapılan haberlerin ardından Haykır'ın yangın esnasında çekilen fotoğrafları araştırılmaya başlandı. İşte, MHP eski milletvekili Mustafa Haykır yangın görüntüleri! Tüm detaylarıyla haberimizde...

MHP eski millet vekili yangın görüntüleri! Yangın neden çıktı?

Olay, 00.00 saatlerinde, Üsküdar Acıbadem Mahallesi Kardeş Sokak’ta bulunan beş katlı bir binanın kapalı otoparkında meydana geldi. Apartmanın otoparkında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede bazı araçlara da sirayet etti. Otoparktan dumanların yükselmesi üzerine Çevrede ki vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, otoparkta duman tahliyesi yaptı. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

MHP eski millet vekili yangın görüntüleri! Yangın neden çıktı? - Resim : 2

ESKİ MHP'Lİ MİLLETVEKİLLİ YANGINDA MAHSUR KALDI

Otoparktan çıkan dumanlar kısa sürede tüm apartmanı sardı. Apartmanda bulunan vatandaşlar, kısa sürede tahliye edildi. Tahliye edilenler arasında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 21. dönem Kırşehir Milletvekili Mustafa Haykır da olduğu öğrenildi. Haykır, birinci katta ki dairesinde çocukları ve torunları ile mahsur kaldı. Haykır, torunlarını balkondan aşağıya polis ekiplerine teslim ettikten sonra, itfaiyenin merdiveni ile tahliye edildi. Haykır ve ailesinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

"PATLAMA SESLERİ DUYDUK"

Mahalle sakini bir vatandaş, önce patlama seslerinin geldiğini belirterek “Biz dumanlar görünce, balkondan baktık, daha sonra patlama sesleri duyduk. Otoparkta elektrik tesisatından çıkmıştır büyük ihtimalle. Otoparkta ortalama 30-40 araba vardır. Şuan binada mahsur kalan kimse yok hepsi kurtarıldı” dedi.
Yangın, yaklaşık iki saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınırken apartmanın otoparkı yoğun duman nedeni ile kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

MHP eski millet vekili yangın görüntüleri! Yangın neden çıktı? - Resim : 3

MUSTAFA HAYKIR

Mollaosmanlar Sülalesinden olan dedesi Muharrem Bulut 1893’de Köse Yuvacık (Gelinpertek) Köyü’nden Kırşehir’e göç etti. 1951 yılında Kırşehir’in Merkez Saraycık Köyünde doğdu. Babası Ahmet, annesi Elif Hanımdır. İlk ve orta öğrenimini Kırşehir’de tamamladı. Kırşehir Lisesi’nden mezun oldu. 1975 yılında Ankara Devlet Mimarlık Mühendislik Fakültesi’nden Makine Mühendisi olarak mezun oldu. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında Makine Mühendisi olarak işe başladı.

1979 yılında askerliğini yedek subay olarak yaptı. Başbakanlık DPT (Devlet Planlama Teşkilatı), Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Daire Başkanlığı yaptı. OYMAK Sanayi A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulundu. 1983’de kamu görevinden ayrılıp İstanbul’da özel sektörde çalışmaya başladı. Ticari faaliyetler üzerine çeşitli firmalar kurdu. 1995 seçimlerinde MHP’den milletvekili adayı oldu parti barajı geçemediği için seçilemedi. 1995–1999–2003 yıllarında Milletvekili Adayı olarak siyasete atıldı. 21. Dönemde Kırşehir’i MHP’den TBMM’de temsil etti.

Mecliste KİT Sanayi ve Teknoloji, İleri Teknoloji Komisyonlarında görev aldı. Güney Afrika Dostluk Derneği Başkanlığı yaptı. Meclis Grup Yönetiminde bulundu. İstanbul KOBİDER Kurucu ve Genel Başkan Yardımcılığı, GİSİAD Kurucu ve Yönetim Kurulu Üyeliği, GÜSİAD Yönetim Kurulu üyeliği, Aydınlar Ocağı Genel Başkanlığı ve Ahilik Araştırma ve Kültür Vakfı Kurucu ve Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. BBP Yönetim Kurulu Üyeliğinde bulundu. Halen Oymak San A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmaktadır. Gümüş Vadisi Grubu Baş Danışmanıdır. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

 

MHP eski millet vekili yangın görüntüleri! Yangın neden çıktı? ile ilgili etiketler Yangın Mustafa Haykır görüntüleri
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.