Mustafa Eskihellaç için resmi açıklama.... Bugün Beşiktaş'a transfer olabilir.

Yeni Malatyaspor'un bu yaz sözleşmesini 3 yıl uzattığı Mustafa Eskihellaç için Beşiktaş ile Konyaspor resmi teklif yaptı. 24 yaşındaki sağ kanat oyuncusu transferin son günü olan bugün iki kulüpten birine imza atabilir. Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, başarılı futbolcunun transferine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş ve Konyaspor, Yeni Malatyaspor'un 24 yaşındaki sağ  kanat oyuncusu Mustafa Eskihellaç resmi teklifte bulundu. Malatya ekibi başarılı futbolcu için 3 milyon Euro bonservis ücreti talep etti.

NTV'ye konuşan Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, "Mustafa Eskihellaç için Beşiktaş ve Konyaspor'dan resmi teklif aldık. Oyuncumuz için 3 milyon Euro bonservis bedeli belirlediğimizi iki kulübe de ilettik. Görüşmelerimiz sürüyor. Henüz anlaşma sağladığımız bir kulüp yok" dedi.

Düzyurtspor altyapısından yetişen Trabzon doğum Mustafa Eskihellaç, 2018 ocak ayında transfer olduğu Yeni Malatyaspor'da 4. sezonunu geçiriyor.

Bu sezon Yeni Malatyaspor ile çıktığı 21 maçta 3 gol atan Mustafa, 3 de asist yaptı.

Mustafa Eskihellaç için resmi açıklama.... Bugün Beşiktaş'a transfer olabilir. ile ilgili etiketler Beşiktaş Yeni Malatyaspor Mustafa Eskihellaç Adil Gevrek
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.