Mustafa Denizli Erkan Zengin'le kavga etti!

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, oyuncusu Erkan Zengin'i yaşadıkları kavga sonrasında Boluspor maçı kadrosundan çıkardı.

Eskişehirspor'da Boluspor mücadelesi öncesinde şok bir gelişme yaşandı. Alpay Özalan'dan boşalan koltuğa geçen Mustafa Denizli, oyuncusu Erkan Zengin ile kavga etti ve Boluspor maçının kadrosundan çıkardı.

Şampiyonluk yolunda şok kavga ile sarsılan Eskişehirspor'da Kulüp Başkanı Halil Ünal'ın olaya ne şekilde tepki vereceği merakla bekleniyor.

Mustafa Denizli Erkan Zengin'le kavga etti! - Eskişehirspor

TANIŞMA HİKAYERİ DE BİR HAYLİ İLGİNÇ

Mustafa Denizli ile Erkan Zengin'in tanışma hikayesi de bir hayli ilgin. 2009'da futbol hayatını İsveç'te sürdüren Erkan Zengin o günleri şöyle anlatıyor; "İsveç'te Hammarby'de oynuyordum. Mustafa Denizli'nin gelmemde rolü büyüktü. Sürekli oynarken, Beşiktaş'a gelip oynayamayınca adapte olamadım. Yedirememiştim kendime, ciddi şekilde hırs yaptığımı hatırlıyorum. Nihat Kahveci, Yusuf ağabeyler gibi ciddi bir kadro vardı. İlk konuşmamda bomba patladı.

Hocaya 'Abi' dedim. Sonra antrenmanlara başladığım zaman Tayfur Hoca beni uyardı. 'Oğlum bak hocaya sen veya abi deme' dedi. 'Ne demem gerekir?' deyince 'Siz veya hocam' diye konuşmam gerektiğini anlattı. Ben tabi yine dayanamadım ve 'Abi' vs demeye devam ettim ve kendimi bitirdim. İlk kez oynadığım Kocaeli maçı öncesi odama geldiler, 'Oynayacaksın' dediler. Eyvah! Ben zaten o gece uyuyamamıştım. Bir de otobüsle gidiyoruz, gidene kadar kalbim güm güm atıyordu. Zemin bozuktu. Maça başladık 1-0 yenik durumdayız, rezil oynadım. 2. yarıya başlayamadım doğal olarak. 2. yarıda ben çıktım, 3-1 kazandık. Yani suç bendeymiş."

Mustafa Denizli Erkan Zengin'le kavga etti! ile ilgili etiketler Mustafa Denizli Kavga Eskişehirspor erkan zengin
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.