Mustafa Cengiz'den MHK'ya istifa çağrısı "Bu nasıl kansızlık ya!"

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den sert sözler! GS TV'de son zamanlarda yapılan hakem hataları ile ilgili konuşan Mustafa Cengiz, açıklamalarında MHK'yı da hedefine aldı.

Mustafa Cengiz hakem hatalarına kayıtsız kalmadı! 

GS TV'de son zamanlarda yapılan hakem hataları ile ilgili konuşan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sert ifadelerde bulundu. MHK Başkanını istifaya davet eden Cengiz, geçen yıl Onyekuru'ya yapılan hareketle ilgili olarak "Bu nasıl kansızlık ya! Sivasspor'da tribüne 6 işareti yapan Ziya isimli oyuncunun Onyekuru'ya yaptığı harekete devam kararı verdiler." ifadesini kullandı. Mustafa Cengiz'in hakem hataları ile ilgili açıklamaları;

"BU NASIL KANSIZLIK YA!"

"Bu da hayatın doğal akışı evet. Ali Şansalan, geçerken vurdu diyor. Kusura bakmayın diyor. Pandomim yapıyor. VAR'da da Ali Palabıyık var. Bu nasıl kansızlık ya! Sivasspor'da tribüne 6 işareti yapan Ziya isimli oyuncunun Onyekuru'ya yaptığı harekete devam kararı verdiler."

"ARTIK VAR HAKEMLERİ BELİRLEMEYE BAŞLADI"

"Beni anlayan hakem yorumcuları da olacaktır. Yeni bir organ oluşuyor. MHK'nın içinde bir VAR organı oluştu. Artık maçların sonucunu orta hakemler yerine VAR hakemleri belirlemeye başladı. Şuanda VAR hakemliği, yardımcısı ve teknik heyet dahil, çimlerdeki hakemlerden daha etkin hale geliyor. Başka ülkelerde yanlışı düzenlemek için çalışıyorlar. Siz VAR tiyatrosu dediniz ama VAR organı var. Giderek de kemikleşiyor."

"İrfan Can Kahveci'nin dün akşam yaptığı hareketi kimse görmedi. Ne orta hakem, ne yardımcı hakem, ne de VAR hakemi gördü. Allah'tan bir perde iniyor ve görmüyorlar."

"SİZ NASIL BU KADAR KÖTÜ İNSANLARSINIZ?"

"Bu pozisyon için Kamara'nın bile içinin rahat olduğunu düşünmüyorum. Kamara, Şener’e yumruk atıyor. Maçın hakemi yumruğu görüyor ve VAR ile konuşuyor. Siz nasıl bu kadar kötü insanlarsınız? Bunu bizim lehimize de yapsa utanırım ve hakem hata yapmış derim. Bizde ahlaki bir erozyon var."

MHK'YA İSTİFA DAVETİ

"MHK görevini yapmıyor. Çocukluğundan beri bir takım taraftarı olduğunu da biliyorum. Ama kararlarını etkiliyorsa, duygularını etkiliyorsa hakemlerin yazıklar olsun. MHK'nin artık bu hakemlere söz geçireceğine inanmıyorum. Hakemler çünkü istedikleri gibi davranıyorlar."

"MHK, maalesef fonksiyonunu yitirmiştir. Üst üste 5 haftadır bize, 5 haftadır da rakiplerimizin lehine hata yapılmıyorsa burada kötü niyet ararım. Bizim maçtan sonra bile Falcao'yu attılar. Bence artık gücünü yitirdi MHK! Suat Arslanboğa başka takıma hata yapınca sözleşmesi fesh edildi. Bize yapılınca neden edilmiyor."

Mustafa Cengiz'den MHK'ya istifa çağrısı "Bu nasıl kansızlık ya!" ile ilgili etiketler Süper Lig Galatasaray Mustafa Cengiz MHK
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.