Mustafa Cengiz'den gündeme dair açıklamalar!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programına verdiği özel röportajda birçok önemli konuya yönelik açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programına özel bir röportaj verdi.

Galatasaray'ın mali süreciyle ilgili gelişmelerin rüyalarına girdiği ama mutlu olduğunu belirten Cengiz, "Eskiden futbol rüyası görürdüm, şimdi tamamen hesap görüyorum. Gece uyanıyorum, bilgisayar başına geçiyorum. Bu beni çok yoruyor ama bundan dolayı çok mutluyum. Başkan seçildiğimden beri birgün kendi işime gitmedim. Sadece ben değil, bütün yönetici arkadaşlarım da çok iyi çalışıyor. Eşim de o misyonun farkında. Bizim hanım çok sıkı bir Galatasaraylıdır. Ofsaytı da öğrendi." dedi.

Şampiyonluk yarışına değinen Galatasaray Başkanı, "Dürüstçe, doğruca geçsin şampiyonluk yarışı. Derin Galatasaray diyorlar. Ben bunun tersini söylüyorum. Yalan haberler çok yazıyorlar. Hak eden şampiyon olsun. Türkiye'nin huzura çok ihtiyacı var. Biz kavga istemiyoruz. Tabii ki Galatasaray'ın hak eden olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

222441

"FENERBAHÇE, BEŞİKTAŞ VE BAŞAKŞEHİR'İ ŞAMPİYON OLURLARSA ALKIŞLARIM"

Rakiplerinin şampiyon olması durumundaki tavrı sorulan Cengiz, "Tabii ki Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir'i şampiyon olurlarsa alkışlarım. Bizim kişisel çıkarlarımız için ülkeyi bölmememiz gerekir." dedi.

Mayıs ayında tekrar seçilmesi durumundaki hedeflerine değinen başkan, "Ben Galatasaray'ı şahlandırmayı, Avrupa'nın, Dünya'nın tepesine taşıma hedefimi realize ederim 3 yıllığına seçilirsem." şeklinde görüşlerini paylaştı.

"HAKEMLER GÖRDÜKLERİNİ ÇALSINLAR"

Hakemlerle ilgili yorumlarını paylaşan Galatasaray Başkanı, "Hakemler, hakim olmayı, adalet dağıtmayı bıraksınlar. Gördüklerini çalsınlar. Fenerbahçe kanadı maçta, kendine göre haklı sözcükler, penaltımız verildi, verilmedi dediler. Maçın başında 2 kırmızı karttan biri verilseydi, o 3 penaltı pozisyonu da olmayabilirdi. Hakemler Galatasaray'a karşı çok cesurlar. Rakibe karşı çok cimriler." ifadelerini kullandı.

"UEFA bizi çok iyi izliyor. Belki bu konuşmayı bile izleyecekler."

"Nagatomo'dan ötürü Japonlar bizi çok iyi izliyor. Bizi bu çok mutlu ediyor."

"Benim en yakın dostlarım rakip takım taraftarıdır. Biz onlarla bir espri içinde konuşuruz."

"Biz Abdurrahim Bey'le birbirimize takılıyoruz. Bir yere gidince ben Antepli, o da Rizeli arıyor."

"Ben aç bile olsam her yemeği yemem. Belli bir tadı olacak. Et ağırlıklı olacak."

"Fatih Hocamın baklavaya yoğurt koyması beni şaşırttı. Araplar pilava limon sıkar. Hocam Adanalıdır, Antep kültürüyle aynıdır. Çok şaşırdım. Ben de denedim ama bana ekşi geldi. (Gülerek)"

"Çok stres altına girdiğimde puzzle gibi zor şeyleri severim. Zor oyunları severim. Kendimi bildim bileli oynarım. Ama artık çok fırsat bulduğumu söyleyemem."

"Başbakanım çok iyi bir futbol izleyicisi ve analisti. Niye bu oyunu dar alana sıkıştırıyorlar, İngilizler gibi kanatlara açmıyorlar dedi."

Mustafa Cengiz'den gündeme dair açıklamalar! ile ilgili etiketler Galatasaray Mustafa Cengiz UEFA
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.