Mustafa Cengiz yoğun bakıma alındı: Önümüzdeki 72 saat çok kritik

Bugün sabah saatlerinde evinde fenalaşan Galatasaray'ın eski başkanı Cengiz, hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Mustafa Cengiz için önümüzdeki 72 saatin kritik olduğu öğrenildi

Galatasaray eski Başkanı Mustafa Cengiz bugün sabah saatlerinde evinde fenalaşması sonrası hastaneye kaldırıldı. DHA'nın haberine göre, yoğun bakıma alınan Mustafa Cengiz için önümüzdeki 72 saatin kritik olduğu öğrenildi.

DAHA ÖNCE DE HASTANEYE KALDIRILMIŞTI

Galatasaray'ın eski başkanı Mustafa Cengiz mide kanseri teşhisi ile tedavi görüyordu. Cengiz'in bir süredir mide ile ilgili operasyonlar geçirdiği biliniyordu. Halsizlik ve kilo kaybı şikayetiyle 2020 nisan ayının sonunda hastaneye kaldırılan Cengiz, 7 Mayıs 2020'de de beyin ameliyatı geçirmişti.

71 yaşındaki Cengiz'i beyin ameliyatı geçirdiği dönemde İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak ve Başkan Yardımcısı Yusuf Günay'ın yalnız bırakmamıştı.

Mustafa Cengiz yoğun bakıma alındı: Önümüzdeki 72 saat çok kritik ile ilgili etiketler Mustafa Cengiz Galatasaray yoğun bakım Hastane
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.