Mustafa Cengiz: "Komünist davası yedim"

Mustafa Cengiz: "Türkiye'nin en büyük kulübü Galatasaray'dır! Sayısal olarak da itibar olarak da Galatasaray'dır. Başkan olacaklar, ceplerini hazırlasınlar. Hoca (Fatih Terim) dedi ya 'Hazırlık olun', bunu kastetmedi tabii. Yalıkavak'taki yazlığı sattım hanım 'Neden üstüme yapmadın?' diyor. 'Evlenme programından mı evlendik' dedim."

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, yaklaşan seçimler öncesi son kez basının karşısında geçti. Yeniden aday olmayacağını açıklayan 75 yaşındaki Cengiz'in sözlerinden satırbaşları şöyle:

"Başkan olacaklar, ceplerini hazırlasınlar. Hoca (Fatih Terim) dedi ya 'Hazırlık olun', bunu kastetmedi tabii. Yalıkavak'ta bir yazlığımız var, mecbur sattık. Hanım onu duymuş, bozulmuş. 'Hani üstüme yapacaktın' dedi. 'Evlenme programında evlenseydik yapardım' dedim. Kendi şirketimize sattık tabii. Tarzan zor durumda değil yani. Ya kapıya çıksan ceza yiyorsun. Adam çıkma yasağı koymuş. 1 gün sonra seçim izni veriyor. İptal yapıyorum. Erteleme yaparsam, 3 liste seçime girebilir. Tüzükte açık var. Tam okumuyorlar. İptal yazıyor. "

Mustafa Cengiz: "Komünist davası yedim"

"Bilsinler diye söylüyorum, bu gece hastanede yattım. B-C vitamin yüklediler, geliyorum. Yeni bir tedavi türüne girdiler, beyindeki bilmemneleri almaları için. 6 gündür hastanedeyim. Diyorlar ki 'Kendini acındırıyor' Şerefsizim bana acıyana acırım"

"Şahsi kefaletlere bakın. Kulüp kefaleti de var. Nöbetçi eczane olarak ben oradayım da ben hep oradayım, ben imza atıyorum. Kalplerini biliyorum. Hepsinde varlar. "

"Ceyhun Gülselam'ın parasını ödedik. Adam bizi icraya verdi, transfer tahtamız kapandı. Şok yaşadı. Vermez diyorduk, vermiş adam. Onlar da sıkışıyorduk. Elmander'le Lorik Cana'ya para ödedik"

"Beni savunan 1 tane doğru dürüst troll hesap yok. Keşke yapaydık diyorum. 10 bin vermişler, 3 bin vermişler. Yapmam. Yapamam. Yapsam bugüne kadar belli olurdu zaten."

 KERHANE FIKRASI ANLATTI

"New York'a gidince Papa'ya demişler 'Kerhaneye uğrayacak mısın' o da demiş ki 'Kerhane mi var New York'ta' demiş. Ertesi gün manşet atmışlar 'Papa, New York'a gitti iner inmez kerhane sordu!' Ben bu tuzağa düşmem"

"Ali koç Bey futbol konuşmayınca çok tatlı adam. Futbol konuşunca değişiyor. Ben değişmem. Ali Koç Bey açıkla ben de cevap vereyim. Açıkla lütfen. Bize nerede kıyak yapılmış? Yediğimiz cezalar ortada. Kıyağı görün. Bir de Ali Bey'e sorun, o ne kadar ceza yemiş. Devamlı hakaret ettiler federasyona. 1 kere sevk edilmişler mi?"

 Mustafa Cengiz: "Komünist davası yedim" - Resim : 2

Mustafa Cengiz: "Komünist davası yedim" ile ilgili etiketler Galatasaray Mustafa Cengiz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.