Mustafa Cengiz'den Fatih Terim'e "Eleman" göndermesi!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in Fatih Terim için "Her çağrıma iki dakikada koşarak gelir" ifadeleri tartışma yarattı. A Spor yorumcusu Turgay Demir, Sarı-Kırmızılı kulüpte 2. "Eleman" krizi yaşandığını iddia etti.

Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz ile teknik direktör Fatih Terim arasında yaşanan soğuk savaş, her geçen gün farklı bir boyut kazanıyor. 

Milliyet Gazetesi'nin duayen yazarı Attila Gökçe, Mustafa Cengiz'in salı günü yakın bir dostuyla yaptığı konuşmaları kaleme alırken, ortaya çıkan ifadeler Terim'de büyük rahatsızlık yaratmıştı.

ÇAĞIRSAM KOŞARAK GELİR

Gökçe, Cengiz'in sözlerini şöyle aktarmıştı: "Bazıları Fatih hocanın çağırdığım halde yönetime gelmediğini ileri sürüyor. Ayıp ediyorlar. Fatih hoca ile her zaman görüşüyoruz. Her çağrıma iki dakikada koşarak gelir. Bu anlamda hiçbir sorunumuz yok. Kimse geçmiş yıllarda dikkate alınmayan çağrılarla beni ve arkadaşlarımı karıştırmasın."

YENİ BİR ELEMAN KRİZİ Mİ

A Spor yorumcusu Turgay Demir, Cengiz'in bu sözlerini "2. Elemen krizi" olarak yorumladı. Demir, "Mustafa Cengiz, 'Fatih Terim benim elemanımdır' diyor. Başkan o lafı ezbere söylemiyor. Çıkıp şöyle yüreğinden dolu dolu konuşan yok. Kim çağırır koşa koşa gidersin? Diyo ki, ben patronum, sen elemansın! Başkan o lafı ezbere söylemiyor. Fatih Terim benim elemanımdır diyor" ifadelerini kullandı.

AYSAL DA ELEMAN DEMİŞTİ

Galatasaray'ın eski başkanlarından Ünal Aysal, Divan Kurulu'nda yaptığı bir konuşmada Terim için "eleman" ifadesini kullanmıştı: "Fatih hocamız ile Galatasaray başkanı ile ve yahutta bu sektördeki herhangi bir yönetim kurulu olsun hem profesyonel olarak çalışan elemanlar olsun benim hiç kimseyle ne geçmişte ne bugün herhangi bir sürtüşmem olmadı. Fatih Terim'in camiamıza son dereceli yararlı ve faydalı bir eleman olduğunu da buradan tekrar ediyorum."

Mustafa Cengiz'den Fatih Terim'e "Eleman" göndermesi! ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Mustafa Cengiz
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.