Mustafa Cengiz basın toplantısı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray’da Başkan Mustafa Cengiz ile Fatih Terim arasında yaşanan krizin bugün yapılacak olan toplantı sonrasında sonuca varması beklenmekte. Sarı kırmızılı taraftarların merakla bekledikleri Başkan Mustafa Cengiz’in yapacağı toplantının saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu… Peki, Mustafa Cengiz’in basın toplantısı saat kaçta?

Süper Lig’de zirve yolunda emin adımlarla şampiyonluğa doğru kanatlanmak isteyen Galatasaray’da Yeni Malatyaspor maçı sonrasında teknik direktör Fatih Terim’in yaptığı açıklamalar sansasyona neden oldu. Sezon başında istediği transferlerin gerçekleşmediğini söyleyen Terim kendisinin de kontratının bitmesine az bir zaman kala sözleşme teklifinin iletilmediğini altını çizdi.

Sarı kırmızılı taraftar grubu ultrAslan'ın Fatih Terim’in bu sözleri sonrasında açıklama yapması bazı taraftar grupları arasında da bölünmeye neden oldu. Yeni Malatyaspor maçından sonra açıklamalar yapan ve yalnız kaldığını belirten Terim bu sorunun bir an önce çözüme kavuşması gerektiğini belirtti.

Mustafa Cengiz basın toplantısı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

MUSTAFA CENGİZ BASIN TOPLANTISI NE ZAMAN?

Galatasaray kulübü tarafından sosyal medyadan yapılan açıklamada Mustafa Cengiz’in 14 Ocak Perşembe günü saat 14.00’da yaşanan Fatih Terim olayı ile ilgili olarak bir basın toplantısı düzenleyeceği ve bunun da GS TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacağı ifade edildi.

Yapılacak olan toplantıda Fatih Terim ile bir sorun bulunmadığı ve devre arasında transfere yönelik her hamlelerin yapılacağı ve Beşiktaş derbisi öncesinde kesin mesajların verileceği iddia edildi.

Mustafa Cengiz basın toplantısı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Mustafa Cengiz Galatasaray basın toplantısı Fatih Terim
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.