Mustafa Ceceli’ye şok üstüne şok... Yine reddettiler!

Şarkıcı Mustafa Ceceli ve sevgilisi Selin İmer yaz aylarında evleneceğiz şeklindeki açıklamalarının ardından kendilerine bir mekan arayışına girmişlerdi.

Mustafa Ceceli, Sinem Gedik’ten boşanmasından bir hafta sonra, Selin İmer’le evleneceğini açıklamıştı. Çiftin 10 Temmuz’da dünya evine girme kararı aldıkları ve ikilinin hazırlıkları gizlice yürüttükleri ortaya çıktı.

Ancak Habertürk Gazetesi’nin haberine göre, 40 kişilik küçük bir davetli grubunu çağırmayı planladıkları düğünü Kuruçeşme'deki Les Ottomans Hotel'in küçük salonunda yapmayı planlayan Selin İmer ve Mustafa Ceceli, geçen hafta yapılan görüşmede otel yönetiminden ret cevabı aldı.

Bu gelişme üzerine ünlü popçu yeni mekân arayışına başladı. Ünlü çift, Mustafa Ceceli, ABD'den döndüğünden beri Kanlıca'daki Ajia Otel'de kalıyor. Otel, Selin İmer'in bir dönem aşk yaşadığı ünlü işadamı Serdar Bilgili'ye ait.

yuruAtyA

Mustafa Ceceli’ye şok üstüne şok... Yine reddettiler! ile ilgili etiketler Mustafa Ceceli otel selin imer ret cevap
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.