Mustafa Ceceli'den sevgilisinin annesine moral telefonu...

Mustafa Ceceli, sevgilisi Selin İmer'in annesini arayarak moral verdi.

Şarkıcı Mustafa Ceceli 9 yıllık eşi Sinem Ceceli’den 25 Mayıs’ta boşanmış ve kısa süre sonrasında Selin İmer'le aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı.

Konserleri nedeniyle iki haftadır kaldığı Amerika-Miami'den dönmeye hazırlanan Mustafa Ceceli ‘Selin ile Ramazan Bayram'ından sonra evleneceğiz' şeklinde bir açıklamada bulunmuştu.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından özellikle sosyal medyada çok eleştirilen Ceceli, zor günler yaşamıştı. Selin İmer ise ‘yuva yıkan kadın' ilan edildi. Bu durumun Selin İmer'in annesi Canan İmer'i çok üzdüğü iddia edildi.

Posta'nın haberine göre; Canan İmer'in yakın çevresine ‘Kızım yuva yıkmadı. Selin böyle bir şey yapmaz' dediği iddia edildi.

Bir hayli morali bozuk olan Canan İmer'i müstakbel damadı Mustafa Ceceli telefonla arayıp ‘Her şey güzel olacak' deyip moral verdi.

Mustafa Ceceli'den sevgilisinin annesine moral telefonu... ile ilgili etiketler Mustafa Ceceli selin imer
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.