Mustafa Ceceli'den Irmak Arıcı açıklaması! 'Yaptığı şeyin savunulacak bir yanı yok...'

Geçtiğimiz yıl 40 yaşındaki ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli ile çıkardığı Mühür şarkısıyla adını duyuran 23 yaşındaki genç müzisyen Irmak Arıcı, trafikte sürücünün biriyle kavga etmiş ve skandal bir harekete imza atarak tartıştığı kişinin yüzüne tükürmüştü. Magazin gündeminde çok konuşulmaya devam eden olay sonrası Mustafa Ceceli, Irmak Arıcı hakkında konuştu.

Şarkıcı Irmak Arıcı, geçtiğimiz günlerde Caddebostan'da trafikte tartıştığı Recep Karaslan isimli bir sürücünün yüzüne tükürmüştü. Arıcı'nın bu skandal davranışı sosyal medyada büyük tepki çekmişti. Yaşanan olay konuşulmaya devam ederken konser vermek için Sakarya Karasu'da sahne alan Arıcı bir olaya daha imza atmıştı. Hayranlarını eğlendiren ünlü şarkıcı, bir süre sonra sahnede hareketsizce durmaya başlayınca sahneden indirildi.


''BU OLAYI AŞMASI İÇİN MÜZİĞİ KULLANMASI GEREKİYOR''

Şarkıcı Mustafa Ceceli, yolda tartıştığı kişinin yüzüne tüküren ve sahneden indirilen genç şarkıcı Irmak Arıcı hakkında konuştu.

Mustafa Ceceli'den Irmak Arıcı açıklaması! 'Yaptığı şeyin savunulacak bir yanı yok...'


Magazin Burada'da yer alan habere göre; Bu olaylar sonrası ilk kez konuşan Mustafa Ceceli, "Yaptığı şeyi savunmuyorum. Savunulacak bir tarafı da yok. Bunu aşması için müziği kullanması gerekiyor. Ve zamanla bunu aşacağını düşünüyorum. Gördüğüm şeyler ağır. Sanatçılar kariyerlerini zor yaşarlar. Kariyer içerisinde farklı farklı durumlarla karşılaşabilirler. Yaptığı hareketin ne kadar yanlış olduğunu kendisi de biliyordur. Sanatçıları yıpratmayalım. Sanatçılar da mutlaka o çizgilerini korumak için ayaklarını yere sağlam basmalı" dedi.

Mustafa Ceceli'den Irmak Arıcı açıklaması! 'Yaptığı şeyin savunulacak bir yanı yok...'

 

 

Mustafa Ceceli'den Irmak Arıcı açıklaması! 'Yaptığı şeyin savunulacak bir yanı yok...' ile ilgili etiketler Mustafa Ceceli Irmak Arıcı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.