Mustafa Ceceli son noktayı koydu! Miami'den döndükten sonra...

Sanatçı Mustafa Ceceli Miami'den döndükten sonra Selin İmer ile evleneceklerini açıkladı. Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik'ten boşandıktan 5 gün sonra Selin İmer'le aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Şu sıralar ikili Miami'de tatilde.

Mustafa Ceceli son noktayı koydu ve Selin İmer ile tatil dönüşü evleneceklerini açıkladı. Sanatçı Mustafa Ceceli boşandıktan 5 gün sonra Selin İmer ile yakalanmıştı. Ceceli ve İmer Miami'de tatilde. Sanatçı Mustafa Ceceli 9 yıllık eşi Sinem Gedik'ten tek celsede boşanmıştı.

Magazin dünyasında Mustafa Ceceli ve Selin İmer aşkı uzun süredir gündemde. Mustafa Ceceli son açıklaması ile evleneceklerini duyurdu. Selin İmer ile evleneceğini duyuran son günlerin olay adamı Mustafa Ceceli'den bir açıklama daha geldi.

9 yıllık eşi Sinem Gedik'ten boşandıktan sadece 5 gün sonra Selin İmer'le aşk yaşadığı ortaya çıkan Mustafa Ceceli, yeni sevgilisiyle Miami'den döndükten sonra evleneceğini açıklamıştı.

Mustafa_Ceceli

Ünlü popçunun, eski eşine Kanlıca'da 4 katlı villa bıraktığı ve Sinem Gedik'in bu evi 12 milyon dolara satışa çıkardığı iddia edildi. Söz konusu haberler hakkında ünlü şarkıcıdan açıklama geldi.

Mustafa Ceceli, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Medyada benimmiş gibi gösterilen 12 milyon dolar değerindeki evle tarihte hiçbir alakam olmamıştır. Asılsız haberdir" ifadelerini kulandı.

Mustafa Ceceli son noktayı koydu! Miami'den döndükten sonra... ile ilgili etiketler Mustafa Ceceli selin imer evlen
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.