Mustafa Ceceli doğum gününde mutluluktan kanatlandı!

Mustafa Ceceli ve Selin İmer'in balayı bitti, imalı paylaşım geldi. Bir süredir eşi Selin İmer ile birlikte Miami'de olan Ceceli, Türkiye'ye dönüşte verdiği pozu Instagram'da paylaştı.

Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Ceceli'den boşanır boşanmaz, sosyetik güzel Selin İmer ile olan aşkının ortaya çıkması herkesi şoke etmişti. İşi çok uzatmadan evlenen Mustafa Ceceli ve Selin İmer önce kısa bir tatile çıkmış, balayını ise ertelemişti.

Balayını dünyanın dört bir yanını gezerek geçiren Mustafa Ceceli ve Selin İmer çiftinin balayı bitti. Balayı biterken Mustafa Ceceli'nin paylaştığı fotoğraftaki not ise ima doluydu.

Balayının bitimi ise Mustafa Ceceli'nin doğum gününe denk geldi. Ceceli'nin imalı paylaşımı şu şekildeydi:

rr_4881

İŞTE MUSTAFA CECELİ'NİN O PAYLAŞIMI

Mustafa Ceceli tatilin bittiğini bu fotoğrafla duyurdu. Altına düştüğü not ise meydan okur nitelikte 'Ve eve dönme vakti.. 2 Kasım'lar hep özel oldu hayatımda evet... Bu seferki biraz daha farklı... Gökyüzünde giriyorum yeni yaşa... sevgiyle, aşkla... hem de yeni bir EP albümle... Hoşgeldin yeni yaş... Hoşgeldin'

Mustafa Ceceli ve Selin İmer balayından bol bol fotoğraf paylaşıp, birbirlerini etiketledi.

Mustafa Ceceli doğum gününde mutluluktan kanatlandı! ile ilgili etiketler Mustafa Ceceli Doğum günü uçak Instagram ABD Miami selin imer
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.