Mustafa Ceceli Bakara Suresi’nden bir ayet paylaştı!

Şarkıcı Mustafa Ceceli, hayatında yaşadığı büyük çalkantılar sonrası suları durultmaya çalışıyor. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından bir ayet paylaştı.

Geride bıraktığımız hafta, dokuz yıllık evliliğini bitiren Mustafa Ceceli sosyal medya hesabından evliliğinin bittiğini duyurduktan kısa süre sonra bir yasak kararı aldırarak boşanmasıyla ilgili haberlere yasak getirmişti. Ancak ne olduysa bundan sonra oldu ve sadece birkaç gün sonra Mustafa Ceceli’nin Selin İmer adlı bir kadınla yanak yanağa pozları magazin gazetelerinin sayfalarına düştü. Herkes dokuz yıllık bir evliliğin hemen ardından başlayan bu aşka bir sürü soru işaretiyle yaklaştı.

sfdsfas

Magazin gündemini takip edenlerin aklına Ceceli’nin bu yılın başında yaşadığı polis çevirmesi geldi. Mustafa Ceceli polis çevirmesine takılmış ancak magazin muhabirlerini görünce hızla çevirmeden kaçmış ve bir polis kovalaması sonrasında yakalanmıştı. Ceceli’nin yanında bir kadın olduğu için bunu yaptığı söylense de iddialar havada kalmıştı.

EVLİLİK KARARI

Yaşanan boşanma sonrası ortaya çıkan bu sürpriz aşk arabadaki kadının Selin İmer olabileceğini düşündürdü. İkilinin samimi pozları büyük tepki çekerken, ‘Ahlaksız Mustafa Ceceli’ hashtagi altında 12 saat içinde 20 bin tweet alarak trend topic oldu. Geride bıraktığımız gün Amerika’ya uçan Ceceli tüm bu gelişmelerden sonra belki de hakkında yapılan sert suçlamaların ve hakaretlerin önüne geçebilmek adına Selin İmer’le evleneceğini açıkladı. Ceceli’nin yaşananları normale döndürme çabası Cuma günü için yaptığı paylaşımla sürdü. Bakara Suresi’nden bir ayet paylaşan Mustafa Ceceli bu paylaşımıyla hayranlarına üzeri kapalı bir şekilde kendisini yargılarken biraz daha adaletli olmaları konusunda bir çağrıda bulundu. İşte o paylaşım:

asfasfasfd

Mustafa Ceceli Bakara Suresi’nden bir ayet paylaştı! ile ilgili etiketler Mustafa Ceceli selin imer
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.